88,5 milioane lei - profitul inregistrat de asiguratorii moldoveni in primele 9 luni. Vezi aici...

 Despre noi  Contact  Harta site      


Cauta stiri
HomePiata AsigurarilorEvenimenteXPRIMM.COMCampanii de InformareXPRIMM TVРусский
 Stiri 
 Companii de asigurare 
 Brokeri 
 Interviu 
 CNPF 
 Analize 
 Organizatii 
 Despre asigurari 

Asigurari

Print E-mail Font | Inapoi | Arhiva

88,5 milioane lei - profitul inregistrat de asiguratorii moldoveni in primele 9 luni. Vezi aici rezultatele pe companii!


Profitul brut total realizat de companiile de asigurare de pe piata de profil din Moldova in primele 9 luni din acest an s-a ridicat la 88,53 milioane lei (echivalentul a 4,27 milioane euro), in scadere cu 72% fata de primele noua luni din anul precedent.

In acelasi timp, pierderea agregata la nivel de piata a fost de 36,3 milioane lei. Totusi, rezultatul agregat este unul pozitiv, respectiv de 52,1 milioane lei, reprezentand diferenta intre valoarea profitului raportat de societatile care au iesit pe plus si valoarea pierderilor raportate de asiguratorii care au incheiat perioada de raportare in minus.

Este de remarcat ca majoritatea companiilor de asigurare au inregistrat profit, cu exceptia a 4 companii. Cel mai mare profit a fost raportat de catre KLASSIKA Asigurari (17 milioane lei), urmata de ALLIANCE Insurance Group (14,3 milioane lei) si GRAWE CARAT Asigurari (13,6 milioane lei). De cealalta parte, GENERAL Asigurari, societate infiintata la finele anului precedent si care a marcat o crestere spectaculoasa a subscrierilor a inregistrat si cea mai mare pierdere din piata, respectiv de 29,3 milioane lei.

In primele 9 luni din 2017, asiguratorii din Moldova au inregistrat un total de subscrieri de 1,06 miliarde de lei, ceea ce reprezinta o crestere de 5,26% comparativ cu perioada similara din 2016, arata datele oficiale publicate de autoritatea de supraveghere (CNPF).

Mai multe detalii aici.
Share |


Editor: Oleg DORONCEANU | Publicat pe 06.12.2017

Comenteaza acest articol
0 comentarii

Atentie! Campurile "Comentariu" si "E-mail" sunt obligatorii
Nume:
Daca nu sunteti logat, numele dumneavoastra va aparea cu sufixul '(Anonim)'. Pentru a va autentifica, click aici
Daca sunteti logat si nu completati campul nume, va aparea automat numele dumneavoastra cu care v-ati inregistrat pe site
E-mail:

Comentariu:
< 10.000 car.

  Cod de securitate
Introduceti codul din imagine:Arhiva

Copyright 2018 (c) xprimm.md
powered by Media XPRIMM