Actionarii GENERAL Asigurari intentioneaza sa aduca 20 milioane de lei pentru majorarea capitalului social -...

 Despre noi  Contact  Harta site      


Cauta stiri
HomePiata AsigurarilorEvenimenteXPRIMM.COMCampanii de InformareXPRIMM TVРусский
 Stiri 
 Companii de asigurare 
 Brokeri 
 Interviu 
 CNPF 
 Analize 
 Organizatii 
 Despre asigurari 

Asigurari

Print E-mail Font | Inapoi | Arhiva

Actionarii GENERAL Asigurari intentioneaza sa aduca 20 milioane de lei pentru majorarea capitalului social


Adunarea Generala a Actionarilor GENERAL Asigurari a decis majorarea capitalului social al companiei cu circa 20 milioane de lei, printr-o noua emisiune suplimentara inchisa, arata informatiile publicate de societate in ziarul de profil Capital Market. Potrivit deciziei aprobate, dreptul de subscriere a actiunilor din aceasta emisiune il detin actionarii GENERAL Asigurari care au fost inclusi in registrul actionarilor pana in data de 21 decembrie 2017, termenul fiind 20 ianuarie a.c. Odata cu aceasta majorare, capitalul social al companiei va ajunge la 53,45 milioane lei.

Potrivit informatiilor prezentate anterior de catre portalul specializat www.xprimm.md, aceasta masura aprobata de catre actionarii GENERAL Asigurari ar putea rezolva deficitul de solvabilitate inregistrat de catre societate in primele 9 luni din anul precedent, arata sursele din piata. Mai multe detalii aici.

GENERAL Asigurari a primit licenta de activitate la finele anului precedent, si desfasoara operatiuni pe mai multe clase de asigurari generale, printre care auto (RCA, CASCO, Carte Verde), raspunderi civile, asigurari de sanatate etc.

In primele 9 luni din 2017, compania a raportat prime brute subscrise de 98,6 milioane lei (pozitia a 6-a in clasamentul asiguratorilor), avand active de 80,9 milioane lei, arata datele oficiale ale autoritatii de supraveghere.


Share |


Editor: Ana PREDA | Publicat pe 11.01.2018

Comenteaza acest articol
0 comentarii

Atentie! Campurile "Comentariu" si "E-mail" sunt obligatorii
Nume:
Daca nu sunteti logat, numele dumneavoastra va aparea cu sufixul '(Anonim)'. Pentru a va autentifica, click aici
Daca sunteti logat si nu completati campul nume, va aparea automat numele dumneavoastra cu care v-ati inregistrat pe site
E-mail:

Comentariu:
< 10.000 car.

  Cod de securitate
Introduceti codul din imagine:Arhiva

Copyright 2018 (c) xprimm.md
powered by Media XPRIMM