Alexandra DURBACA este noul Director Executiv al LEADER Team Broker - parte a Groupului Londongate...

 Despre noi  Contact  Harta site      


Cauta stiri
HomePiata AsigurarilorEvenimenteXPRIMM.COMCampanii de InformareXPRIMM TVРусский
 Stiri 
 Companii de asigurare 
 Brokeri 
 Interviu 
 CNPF 
 Analize 
 Organizatii 
 Despre asigurari 

Romania

Print E-mail Font | Inapoi | Arhiva

Alexandra DURBACA este noul Director Executiv al LEADER Team Broker - parte a Groupului Londongate


Incepand cu luna ianuarie a acestui an, Alexandra DURBACA (ARSENIE) este noul Director Executiv al LEADER Team Broker - parte a Londongate Group. Cu o experienta de 6 ani ca Director General al companiei INSIA Romania, aceasta se alatura echipei de top management al unei companii de brokeraj dinamice din Romania.

"Investitia britanica a Londongate Grup anuntata recent de catre LEADER Team atrage si o serie de responsabilitati si de criterii de performanta care trebuie atinse. Astfel, echipa noastra se extinde cu un manager recunoscut pentru performantele anterioare, cu o viziune strategica si cu experienta in ceea inseamna lucrul intr-un sistem de management international. Impreuna vom coordona operatiunile companiei, iar Alexandra va dezvolta si strategia de extindere a retelei de parteneri francizati in Romania. Noul nostru Director Executiv are o viziune asupra business-ului care se potriveste perfect cu asteptarile noastre. Atat eu, cat si Brian SALMANPOUR, CEO, The Londongate Group, suntem convinsi ca experienta si gandirea ei strategica o vor ajuta sa dezvolte compania", declara Razvan RUSU, Director General, LEADER Team Broker.

"Eu cred ca provocarile sunt cel mai bun mod de a gasi solutii inovatoare. Pentru mine, sa vin aici intr-un moment atat de important pentru companie, cand asteptarile sunt extrem de mari, este o provocare. Din fericire am gasit o echipa de profesionisti extrem de motivati si pasionati alaturi de care stiu ca voi reusi sa fac performanta. Am discutat mult inainte sa accept, dar faptul ca imi pastrez libertatea decizionala si ca strategia de dezvoltare propusa de mine este sustinuta atat de managementul din Romania, cat si de partenerii britanici, mi-a usurat decizia", declara Alexandra DURBACA, Director Executiv al LEADER Team Broker.

Absolventa a Academiei de Studii Economice din Bucuresti, cu specializare in Managementul afacerilor international, Alexandra DURBACA si-a completat studiile in Franta la Faculte des Sciences ?conomiques et de Gestion, University Clermont Auvergne. Si-a inceput cariera in audit si consultant de business in banca si, ulterior, intr-o companie de brokeraj de francize. Din anul 2012 a preluat functia de conducere si a brokerului international de asigurari INSIA Europe in Romania.

"Cu INSIA am pornit de la zero in brokerajul de asigurari si am creat un business care astazi genereaza anual o cifra de afaceri de milioane de euro, inregistrand astfel performante notabile in aceasta industrie. Am incredere ca noul pas din cariera mea ma va ajuta sa ma dezvolt si sa inregistrez rezultate tot mai bune", completeaza Alexandra DURBACA.


Share |


Editor: Oana RADU | Publicat pe 11.01.2018

Cele mai recente stiri:
» Cristian FUGACIU preia si coordonarea operatiunilor MARSH din Austria si Ungaria
» ASF a lansat o aplicatie online pentru identificarea clasei de Bonus-Malus
» Moartea comertului? Balcanizarea internetului? Criza alimentelor? Care sunt cele 10 IPOTEZE-SOC ale viitorului?
» CITY Insurance a achitat, in 2017, daune de peste 647 milioane lei
» PayU: Asigurari de 75.000 lei - cel mai scump cos online de cumparaturi in luna decembrie
» Ultimii trei ani au fost cei mai caldurosi din istorie
» Top 10 Riscuri Globale 2018: Riscurile de mediu domina topul preocuparilor specialistilor
» COLONNADE Insurance s-a lansat oficial pe piata din Romania
» Gheorghe GRAD: Uneori se vorbesc "doua limbi straine" in contractele de asigurare
» Au intrat in vigoare noile prevederi ale Legii privind apararea impotriva incendiilor


Comenteaza acest articol
0 comentarii

Atentie! Campurile "Comentariu" si "E-mail" sunt obligatorii
Nume:
Daca nu sunteti logat, numele dumneavoastra va aparea cu sufixul '(Anonim)'. Pentru a va autentifica, click aici
Daca sunteti logat si nu completati campul nume, va aparea automat numele dumneavoastra cu care v-ati inregistrat pe site
E-mail:

Comentariu:
< 10.000 car.

  Cod de securitate
Introduceti codul din imagine:Arhiva

Copyright 2018 (c) xprimm.md
powered by Media XPRIMM