Stiri externe

Aon a finalizat achizitia platformei digitale de asigurari CoverWallet


Aon a finalizat achizitia CoverWallet, o platforma digitala de asigurari destinata companiilor mici si mijlocii. Prin intermediul acestei achizitii, anuntate pentru prima oara in noiembrie 2019, Aon spera sa isi extinda pozitia pe piata de asigurari comerciale pentru companiile mici si mijlocii.

Aon va folosi tehnologia si capacitatile analitice si de date ale CoverWallet pentru a accelera dezvoltarea de noi surse de valoare pentru clientii sai. CoverWallet are parteneriate strategii cu mai multi asiguratori de top (Chubb, Progressive, AIG, Zurich, The Hanover, Hiscox, Liberty Mutual, AmTrust etc.).

"De cand am anuntat aceasta achizitie, am devenit si mai incantati de oportunitatile pe care le vedem in a combina expertiza Aon in distributia globala si data&analytics cu platforma CoverWallet, pentru a crea o noua surse de valoare pentru clientii nostri. CoverWallet este, cu adevarat, o organizatie inovatoare sin oi suntem pregatiti sa incepem sa lucram impreuna, pentru a consolida si extinde experienta digitala oferita clientilor", explica Greg CASE - CEO, Aon.

"Echipa noastra se alatura Aon, iar acesta este un moment imbucurator pentru CoverWallet. Tehnologia noastra si orientarea catre clienti, combinate cu liderul global in solutii de risc, pensii si sanatate, vedem oportunitati extraordinare de a extinde valoarea oferita clientilor si de a oferi o crestere semnificativa", a punctat si Inaki BERENGUER - CEO & Co-founder, CoverWallet.

CoverWallet a fost fondata, in 2015, de catre Inaki BERENGUER si Rashmi MELGIRI. Compania are peste 300 de angajati in toate departamentele, fiind prezenta atat in SUA, cat si in Spania. Achizitia CoverWallet deschide, pentru Aon, calea catre o industrie digitala de asigurari estimata la 200 de miliarde de dolari.

In prima parte a anului trecut, Aon si CoverWallet au incheiat unui parteneriat comercial, prin intermediul caruia au lansat un program pilot in Australia, care, mai tarziu, a fost extins in SUA si, de asemenea, au colaborat la realizarea mai multor programe pilot pentru Statele Unite ale Americii.


Share |


Editor: Cristian SUCA | Publicat pe 10.01.2020

Cele mai recente stiri:
» Schimbari climatice: Bangkok, Amsterdam si Melbourne se vor confrunta cu "cele mai mari riscuri aduse de incalzire globala"
» SUA: O companie de asigurari foloseste tehnologia IoT pentru a lansa o polita inteligenta pentru locuinta
» Indonezia: Jakarta se scufunda dupa un nou episod de inundatii severe care au paralizat orasul
» Guy Carpenter va folosi modelul de catastrofe naturale conceput de KCC
» Grupul ALLIANZ, cel mai ridicat profit operational din istorie, in 2019
» 9 morti, peste 110 raniti si mai bine de 1.000 de cladiri prabusite dupa cutremurul inregistrat duminica, la granita dintre Turcia si Iran
» Companiile de servicii financiare din intreaga lume se asteapta la o adoptare in masa a Inteligentei Artificiale
» O companie filipineza te asigura impotriva riscului de... a fi parasit de partenerul de cuplu
» GlobalData: Noi oportunitati pentru asiguratori, in conditiile in care economia de tip sharing va continua sa se dezvolte
» ONU: Schimbarile climatice ameninta viitorul tuturor copiilor


Create AccountLog In Your Account