BLAJCO ASIST si-a marit capitalul social la 1 mil. MDL

Avatar autor XPRIMM
Autor
Vlad BOLDIJAR
Avatar
Vlad BOLDIJAR
Editor
Data articol
13.07.2011
Compania de intermediere in asigurari BLAJCO ASIST si-a marit capitalul social pana la 1 mil. MDL, "aceasta masura facand parte din planul de dezvoltare strategica a companiei noastre", a declarat, in exclusivitate pentru xprimm.md, Boris BLAJCO, Administratorul companiei.
PROMO


Astfel, "potentialii clienti beneficiaza de o incredere mai mare din partea societatii noastre (...) si, cel mai important, polita de raspundere profesionala companiei are stabilita o franciza de 1 mil. MDL, iar din aceste considerente, pentru siguranta clientilor si partenerilor nostri, compania acopera diferenta cu 1 mil. MDL, capitalul sau social", a completat Boris BLAJCO.

In acelasi timp, prin marirea capitalului social, "clientii nostri sunt asigurati in totalitate impotriva oricarei greseli voluntare sau involuntare a colaboratorilor nostri, garantand achitarea despagubirilor de asigurare, indiferent de decizia primita de la asigurator, exceptie fiind cazurile de frauda evidenta din partea asiguratului", a precizat Boris BLAJCO.

In primul trimestru al anului curent, BLAJCO ASIST a realizat un volum de prime intermediate de 2,8 mil. MDL (echivalentul a 170 mii EUR), in crestere in valoare absoluta cu 800 mii MDL, raportat la T1/2010. "Totodata, numarul de contracte incheiate a sporit cu 55%, de la 700 in ianuarie-martie 2010, la 1.300 in primele trei luni din 2011", a adaugat Boris BLAJCO.

Potrivit rezultatelor inregistrate la nivel de piata, BLAJCO ASIST s-a clasat, la 31 martie 2011, pe a 5-a pozitie in ierarhia companiilor de brokeraj alcatuita dupa criteriul volumului de prime intermediate, cu o cota de piata de 4,8%.

"Structura portofoliului de asigurare este una tipica pentru piata de asigurari a Republicii Moldova, asigurarile auto constituind 85% din totalul primelor. De asemenea, ne bucura faptul ca asigurarile obligatorii auto au o pondere mica, de circa 30% din totalul primelor subscrise pe aceasta linie", a incheiat Boris BLAJCO.

Video