Campania "Stii totul despre asigurari si castigi" continua!

Avatar autor XPRIMM
Autor
Adina TUDOR
Avatar
Adina TUDOR
Editor
Data articol
27.11.2020
Pentru a creste gradul de educatie financiara al romanilor, APPA desfasoara, pana pe 18 decembrie a.c., campania nationala de educatie financiara "Stii totul despre asigurari si castigi" - un proiect care propune o serie de concursuri desfasurate pe baza unor notiuni teoretice de baza. Daca nu ai facut deja acest lucru, da-le de veste clientilor tai si invita-i sa participe: cunostintele financiare le pot aduce premii importante!
PROMO
Fiecare etapa, moderata de cunoscutul magician si vlogger Vlad GRIGORESCU, este anuntata luni, pe totuldespreasigurari.ro si pe pagina de Facebook totuldespreasigurari.ro.

Da-le de veste clientillor tai! Daca vor mai multe detalii despre cum functioneaza concursul, indeamna-i sa il asculte pe Vlad GRIGORESCU - el explica aici cum se desfasoara totul. Invita-i sa arunce si un ochi pe regulamentul oficial de aici.

Campania "Stii totul despre asigurari si castigi" este initiata de APPA - Asociatia Pentru Promovarea Asigurarilor si se desfasoara cu sprijinul UNSAR si ISF. Partenerii proiectului sunt GENERALI Romania, AEGON, DESTINE Broker, EUROINS Romania, FUNK Broker, BRD Asigurari de Viata, SIGNAL IDUNA, INTER Broker, ASISOFT, AON Romania, ASIGEST, CAMPION Broker, PRO FIDUCIARIA si GLOBASIG Broker.

Video