Campania "Totul despre RCA, Carte Verde si cum sa fii treaz la volan" continua

Avatar autor XPRIMM
Autor
Adina TUDOR
Avatar
Adina TUDOR
Editor
Data articol
28.06.2022

A doua saptamana a proiectului de informare financiara si siguranta rutiera "Totul despre RCA, Carte Verde si cum sa fii treaz la volan", desfasurat de APPA si BNAA, este dedicata asigurarilor Carte Verde si riscurilor privind consumul de alcool la volan.

PROMO

Cand este necesara incheierea unei asigurari Carte Verde? Cum functioneaza aceasta polita si unde este valabila? De ce chiar si o cantitate mica de alcool, consumata inainte de a te urca la volan, poate avea un impact negativ asupra stilului de condus? Despre toate acestea, si nu numai, moldovenii vor afla mai multe pe pagina de Facebook "Totul despre asigurari in Moldova", precum si pe totuldespreasigurari.md.

Despre campania "Totul despre RCA, Carte Verde si cum sa fii treaz la volan"

In perioada 15 iunie - 15 iulie a.c., APPA - Asociatia Pentru Promovarea Asigurarilor, la initiativa si cu sustinerea BNAA - Biroul National al Asiguratorilor Auto din Moldova, desfasoara a doua editie a proiectului de informare si de educatie financiara dedicat moldovenilor.

Orientata spre asigurarile auto obligatorii si incluzand o importanta componenta de siguranta rutiera, campania "Totul despre RCA, Carte Verde si cum sa fii treaz la volan" are ca obiectiv sa aduca in prim plan atat cele mai importante informatii pe care fiecare sofer trebuie sa le cunoasca despre asigurarile RCA si Carte Verde, cat si principalele cauze care provoaca accidente rutiere in Moldova si recomandarile de siguranta pentru a le evita.

Video