Romania

Campania "Traieste viitorul", prezentata in cadrul evenimentului Zilele BIZ


Campania de educatie financiara - "Traieste Viitorul!", realizata de APPA - Asociatia Pentru Promovarea Asigurarilor si sustinuta de METROPOLITAN Life, va fi prezentata si in cadrul unuia dintre cele mai cunoscute evenimente dedicate mediului de business, Zilele BIZ, cu prilejul dezbaterilor sustinute pe tema activitatilor de Corporate Social Responsibility, care vor avea loc vineri, 16 noiembrie.

A 17-a editie a Zilelor BIZ debuteaza oficial luni, 12 noiembrie si include, timp de 5 zile, dezbateri interactive pe cinci mari teme: Antreprenoriat (12 noiembrie), Inovatie (13 noiembrie), Management (14 noiembrie), Media&Marketing (15 noiembrie) si CSR (16 noiembrie).

Ziua dedicata activitatilor de CSR aduce in prim plan importanta sustenabilitatii si implicarii in proiecte de responsabilitate sociala corporatista. Exista deja multi jucatori care inteleg ca a face CSR fara o buna integrare in strategia de afaceri nu este eficient nici pentru mediul de afaceri, nici pentru comunitatile in care activeaza. Sustenabilitatea a devenit un concept de business integrat, care face parte din evolutia brandurilor si a companiilor.

Cu acest prilej, vor fi prezentate mai multe exemple de campanii care urmaresc sa aduca o schimbare in comunitate. Printre acestea se numara si campania de educatie financiara - "Traieste Viitorul!", care are ca scop informarea privind instrumentele de economisire si protectie pe care romanii le au la dispozitie pentru a-si pastra acelasi standard de viata la pensie, precum si in cazul producerii unor situatii neprevazute - accident sau imbolnavire.

Despre Zilele BIZ

Fiind unul dintre cele mai cunoscute evenimente dedicate mediului de business din Romania, Zilele BIZ evidentiaza performanta in business si reuneste leaderii si profesionistii care au devenit game-changeri in domeniul lor. Participantii vor avea ocazia sa interactioneze zilnic si sa discute oportunitati de business cu profesionisti din peste 200 de companii de top. Conferinta se desfasoara la ARCUB.

Programul evenimentului

Ziua de Antreprenoriat, 12 noiembrie

Ziua Antreprenoriatului aduce in fata oamenii de business cu experienta, dar si tineri care au curaj sa construiasca businessuri de la zero. Keynote speaker-ul Iulian STANCIU, eMAG, va vorbi despre provocarile antreprenoriatului, dar si despre cum iti pastrezi echilibrul cand afacerea ta devine un business regional de peste 1 miliard de euro.

Dezbaterea Pastrezi sau vinzi? Cum poti duce afacerea la un nou nivel? ii pune fata in fata pe:
 • Felix PATRASCANU, Fondator & Managing Partner, FAN Courier
 • Mirela DRAGOI, Cofondator, Pet Star Holding
 • Mihai ROTARU, Cofondator, Clever Taxi
 • Radu SAVOPOL, Fondator, 5 To Go
 • Mariana BRADESCU, Cofondator, Piatra Online
 • Ioan COCAN, Cofondator, Tremend.
Vezi programul integral.

Ziua de Inovatie, 13 noiembrie

Ziua debuteaza cu un keynote speech sustinut de Radu TUDOR, MB Telecom, care aduce in prim-plan revolutionarul scanner pentru avioane, laureat la Salonul de Inventii de la Geneva si care incepe sa cucereasca piete din toata lumea.

Urmatoarele sesiuni ii aduc in fata publicului pe Nicolae ZAMFIR, coordonatorul proiectului de constructie a celui mai puternic laser din lume la Magurele si Adina FLOREA, decan al Facultatii de Automatica si Calculatoare, care a creat o adevarata scoala romaneasca in domeniul inteligentei artificiale. Acestia vor fi intervievati de celebrul antreprenor si inventator Cornel AMARIEI.

Vezi programul integral.

Ziua de Management, 14 noiembrie

Ziua dedicata managementului va include atat un workshop de creativitate pentru manageri "Cum sa ai idei - reteta pentru creativitate", cat si lansarea primei editii a "CEO Report", un anuar cu cei mai puternici 100 de CEO din Romania.

Printre invitatii zilei de 14 noiembrie se numara:
 • Andrei ROSU, sportiv de anduranta si speaker motivational
 • Horia ADRIAN, CEO, Holcim Romania
 • Adrian NANULESCU, Mentor, Ascendis
 • Carmina DRAGOMIR, CEO, Metropolitan Life
 • Bogdan BADEA, CEO, eJobs
 • Mariana Bradescu CONSTANTINESCU, Fondator, PIATRAONLINE
Vezi programul integral.

Ziua de Media & Marketing, 15 noiembrie

Ziua dedicata industriei de marcomm incepe cu o discutie despre Business vs Creativitate, sustinuta de Mihai BOTAREL, Co-Founder, Creative Director, RXM Creative. De asemenea, pe parcursul zilei, va avea loc dezbaterea provocatoare: "Veteranii fata in fata cu noua generatie". Noua generatie de publicitari intalneste pe aceeasi scena veteranii industriei si impreuna vor dezbate dupa regulile competitiilor de dezbateri formale ARDOR. Dezbaterea va fi moderata de Radu ATANASIU, profesor la Maastricht School of Management Romania.

Printre invitatii zilei de 15 noiembrie se numara:
 • Bogdan NAUMOVICI, Managing Partner, 23 Communication Ideas
 • Costin BOGDAN, Group Creative Director, McCann Worldgroup Romania
 • Alex COTET, Regizor, Scenarist, Editor, Sector 7
 • Calin CLEJ, Director de marketing, Huawei CBG Romania
 • Dr. Bogdan ILIESCU, Medic specialist neurochirurg, Spitalul Clinic de Urgente "Prof Dr N Oblu
 • Razvan IONESCU, publisher, Recorder.ro
Vezi programul integral.

Ziua de CSR, 16 noiembrie

Thomas KOLSTER, MR. Goodvertising, va fi din nou pe scena Zilelor Biz. Speaker inspirational, autor, avocat al sustenabilitatii: asa poate fi descris Thomas KOLSTER, cel care a creat miscarea "Goodvertising". Cu peste 16 ani de experienta in publicitate si sustenabilitate, este o voce puternica pentru zeci de branduri globale. Huffington Post il numeste "Lider de inspiratie".

Vlad VOICULESCU, un alt invitat de renume, va fi prezent in cadrul zilei de CSR, vorbind despre cum putem schimba Romania in bine. Valeriu NICOLAE, fost consilier pentru integrare sociala si problemele rromilor in cabinetul Dacian Ciolos, este recunoscut pentru implicarea in programe nationale pentru drepturile copiilor, incluziune sociala si politici privind saracia, va fi si el pe scena Festivalului de business.

Vezi programul integral.

De 17 ani, Zilele Biz este cel mai relevant eveniment business-to-business din Romania. Conferinta maraton de cinci zile prezinta cinci domenii de business Antreprenoriat, Inovatie, Management, CSR si Media & Marketing. Audienta este specializata pe fiecare zi, reunind manageri, antreprenori, specialisti in comunicare, consultanti, investitori, reprezentanti ai oficialitatilor si ONG-urilor si reprezentanti ai presei.

Evenimentul se afla la cea de-a 17-a editie si va avea loc in perioada 12-16 noiembrie, la ARCUB Gabroveni, Bucuresti. Detalii complete despre speakerii prezenti la editia de anul acesta si programul evenimentului sunt disponibile pe pe www.zilelebiz.ro si pe Facebook event. Pentru mai multe informatii, puteti contacta echipa BIZ pe adresa de email lelia.petrescu@revistabiz.ro
Share |


Editor: Adina TUDOR | Publicat pe 09.11.2018

Cele mai recente stiri:
» Profitul GROUPAMA Asigurari din 2018, afectat de amenda Consiliului Concurentei. Ce planuri are asiguratorul pentru 2019?
» Insurance Europe: Asigurarea are un rol important in cazul inundatiilor
» PAID Romania a marcat 10 ani de activitate in cadrul Conferintei "Building the future"
» Buget de peste 2,7 milioane de lei pentru asigurarea parcului auto al Postei Romane
» Comisia Europeana face noi pasi spre indeplinirea obiectivelor privind siguranta rutiera
» Gothaer Asigurari Reasigurari anunta un plan strategic pe termen mediu de 3 ani
» Vino la "IIF 2019 - PROPERTY INSURANCE - the 2 CAT Cs: climate and cyber"!
» PRBAR Academy: A 2-a editie a evenimentului "De vorba cu..." i-a avut ca mentori pe Mihai TECAU si Costi STRATNIC
» Proiect de lege pentru reinfiintarea CSA, CSSPP si CNVM
» Eurostat: Regiunea de Sud-Est este "fruntasa tarii" la numarul de accidente mortale


Create AccountLog In Your Account