Romania

Campania de rebranding a ASIROM VIG, premiata international


ASIROM VIG a primit premiul REBRAND 100 MERIT - distinctie internationala acordata in cadrul ceremoniei Rebrand 2020 - pentru campania de rebranding demarata la finalul anului trecut.

"Suntem bucurosi si onorati ca ASIROM Vienna Insurance Group a primit premiu REBRAND 100 MERIT Award in cadrul Rebrand 2020, una dintre cele mai prestigioase competitii de rebranding la nivel international si a devenit singura companie de asigurari din Romania premiata de REBRAND", au afirmat reprezentantii companiei intr-o postare oficiala.

Procesul de rebranding a debutat in a doua jumatate a anului trecut, fiind anuntat la finalul lunii septembrie, cand compania a prezentat noul logo, utilizand culorile turcoaz, galben si rosu si a anuntat un nou "tone of voice" - simplu, prietenos, accesibil; o noua filosofie de business - Simplu. Sigur. - simplitate in procese, simplitate si calitate in servicii.

Transformarea a avut la baza o strategie inceputa inca din 2018, notau, la acel moment, oficialii asiguratorului, care pune accent pe dezvoltarea echilibrata si durabila a portofoliului, prin cresterea afacerilor generatoare de valoare si cultivarea serviciilor superioare.

"Rebrandingul ASIROM a insemnat mai mult decat imagine, reprezentand o transformare a culturii organizationale si adoptarea unei noi filosofii de brand. Ii multumim agentiei de branding innerpride pentru proiectul de succes si echipei Vienna Insurance Group AG Wiener Versicherung Gruppe pentru sustinere si dedicare", au adaugat reprezentantii companiei.

REBRAND este, in momentul de fata, resursa globala pentru studii de caz privind cele mai eficiente transformari de brand din intreaga lume, iar ceremonia de premiere REBRAND 100 Global Awards ofera distinctii companiilor care s-au remarcat prin excelenta in repozitionarea si tranformarea brand-urilor lor, fiind singura competitie de acest gen la nivel international.


Share |


Editor: Adina TUDOR | Publicat pe 10.04.2020

Cele mai recente stiri:
» #treazlavolan: 6 sfaturi pentru calatoria cu masina personala pe timpul starii de alerta
» VIDEO: Cine plateste nota cand... tu gresesti? O discutie despre un cocktail de asigurari obligatorii
» Viata proceselor in si dupa pandemie
» Cele mai importante temeri la nivel global: Recesiunea, somajul, inca o pandemie si masurile protectioniste
» Adrian MARIN: Daunele auto pun o presiune constanta pe profitabilitate
» Exercitiu privind modul de interventie in cazul unui atac informatic
» Societatea de Transport Bucuresti are un buget de 12,4 mil. lei pentru asigurari RCA si CASCO
» Dezbatere online XPRIMM: Daunele auto - impuls spre digitalizare
» UNSAR prezinta realitatea indicatorilor asigurarii RCA
» Agentii si brokerii de asigurari pot lua bani prin IMM Invest


Create AccountLog In Your Account