Ce faci in caz de accident auto?

Avatar autor XPRIMM
Autor
Adina TUDOR
Avatar
Adina TUDOR
Editor
Data articol
05.07.2022

A treia saptamana a proiectului de informare financiara si siguranta rutiera "Totul despre RCA, Carte Verde si cum sa fii treaz la volan", desfasurat de APPA si BNAA, este dedicata informarii soferilor cu privire la cum trebuie sa procedeze acestia in cazul nefericit al unui acciden auto.

PROMO

De asemenea, tema de siguranta rutiera a acestei saptamani vizeaza atentia pe care soferii trebuie sa o acorde pietonilor, unii dintre cei mai vulnerabili participanti la trafic.

Ce faci in cazul unui accident cu victime? Dar unul fara victime? Ce trebuie sa contina un dosar de dauna? In cat timp trebuie sa anunti asiguratorul ca a avut loc accidentul? Despre toate acestea, si nu numai, moldovenii vor afla mai multe pe pagina de Facebook "Totul despre asigurari in Moldova", precum si pe totuldespreasigurari.md.

Despre campania "Totul despre RCA, Carte Verde si cum sa fii treaz la volan"

In perioada 15 iunie - 15 iulie a.c., APPA - Asociatia Pentru Promovarea Asigurarilor, la initiativa si cu sustinerea BNAA - Biroul National al Asiguratorilor Auto din Moldova, desfasoara a doua editie a proiectului de informare si de educatie financiara dedicat moldovenilor.

Orientata spre asigurarile auto obligatorii si incluzand o importanta componenta de siguranta rutiera, campania "Totul despre RCA, Carte Verde si cum sa fii treaz la volan" are ca obiectiv sa aduca in prim plan atat cele mai importante informatii pe care fiecare sofer trebuie sa le cunoasca despre asigurarile RCA si Carte Verde, cat si principalele cauze care provoaca accidente rutiere in Moldova si recomandarile de siguranta pentru a le evita.

Video