Clubul online de educatie financiara - a IV a editie

Autor
Andreea PETRACHE
Data articol
05.10.2022

Autoritatea de Supraveghere Financiara in parteneriat cu Banca Nationala a Romaniei, Ministerul Finantelor si Asociatia Romana a Bancilor organizeaza cea de a patra editie a programului de educatie financiara - FinClub - destinat elevilor de liceu din clasele a X-a - a XII-a, an scolar 2022-2023, pasionati de piata financiara.

PROMO

Programul presupune crearea unui club de educatie financiara a carui activitate se va desfasura sub forma unor intalniri online bilunare, in perioada 20 octombrie 2022 - 11 mai 2023. Tematica intalnirilor acopera subiecte care tin de cunoasterea si aprofundarea notiunilor si conceptelor financiare. Editia a IV-a ofera ca element de noutate faptul ca profesorii indrumatori sunt alaturi de elevii lor pe parcursul desfasurarii intalnirilor clubului.

Inscrierile in cadrul FinClub se pot efectua online, in intervalul 5 octombrie 2022 - 17 octombrie 2022. Formularul de inscriere si Regulamentul clubului sunt disponibile la adresa https://edutime.ro/finclub/, precum si pe pagina de Facebook a Autoritatii de Supraveghere Financiara.

Programul online de educatie financiara FinClub a fost lansat in septembrie 2020 si se deruleaza in baza Protocolului de colaborare privind Educatia Financiara incheiat (in anul 2018) intre Banca Nationala a Romaniei, Autoritatea de Supraveghere Financiara, Ministerul Finantelor, Asociatia Romana a Bancilor si Ministerul Educatiei ce vizeaza realizarea de activitati comune in domeniul educatiei financiare si elaborarea Strategiei Nationale de Educatie Financiara (SNEF).

Sursa foto: Facebook ASF

Video