Conferinta Regionala a Partenerilor GLOBASIG Broker - concept unic pe piata de brokeraj in asigurari

Avatar autor XPRIMM
Autor
Dana ZAHARIA
Avatar
Dana ZAHARIA
Editor
Data articol
23.09.2022

In perioada 11 - 17 septembrie 2022, GLOBASIG Broker, companie situata in "Top 10 brokeri cu capital 100% romanesc", a organizat la Sibiu cea de-a II-a editie a "Conferintei Regionale" dedicata partenerilor GLOBASIG BROKER, dupa ce, in acest format, a avut o perioada de pauza de mai bine de 2 ani.

PROMO

Evenimentul a gazduit peste 130 de participanti in cadrul celor 3 sesiuni de training gratuite organizate in perioada 11 - 17 septembrie, si este un concept unic pe piata de brokeraj, avand costuri integral suportate de GLOBASIG Broker.

"Pentru noi, dezvoltarea profesionala merge, tot timpul, mana in mana cu cea personala, de aceea ne bucuram enorm de faptul ca am putut sa organizam fizic, de aceasta data, cea de-a II-a editie a Conferintei Regionale GLOBASIG BROKER, in cadrul careia am reusit nu numai sa valorificam procesul de educatie continua pentru partenerii nostri, dar sa si ne destindem, " a declarat Antonio BABETI - CEO Globasig.

"In doar o saptamana am organizat 3 sedinte regionale si un maraton de 60 de ore de prezentari, cursuri si studii de caz pentru toti partenerii prezenti. Acest concept a debutat in toamna lui 2019 si a fost continuat pe parcursul pandemiei cu sesiuni de training gratuite ce au avut loc in mediul on-line pe parcursul celor doi ani in care nu am putut sa le organizam fizic.

Doresc sa le multumesc partenerilor pentru prezenta dar si pentru implicarea lor in cadrul celor 3 sesiuni de training. A fost un efort sustinut de catre toata echipa noastra si bineinteles, feedback-urile au fost pe masura si de-a dreptul motivante pentru noi. Promitem sa ne ridicam in continuare la nivelul asteptarilor, vom continua sa inovam si sa imbunatatim conceptul si, cel mai important, sa nu ne abatem de la spiritul, principiile si valorile noastre," a adaugat Antonio BABETI - CEO Globasig.

GLOBASIG Broker de Asigurare-Reasigurare este o companie infiintata in anul 2002, autorizata de catre Comisia de Supraveghere a Asigurarilor (CSA) prin decizia 3802/07.01.2003 si este inregistrata sub numarul 146/2003 in Registrul Brokerilor, ocupand la inceputul lui 2022 locul 14 in clasamentul general al brokerilor de asigurare din Romania in trimestrul I 2022 cu o cota de piata de 1,39%.

Video