Dezbateri despre asigurari auto la Chisinau

Avatar autor XPRIMM
Autor
Adina TUDOR
Avatar
Adina TUDOR
Editor
Data articol
02.04.2012
Astazi are loc cea de-a doua editie a Seminarului de Asigurari Auto din Republica Moldova, eveniment dedicat unor teme importante pentru piata moldoveana a asigurarilor, incluzand noile modificari legislative pe segmentul de RCA si combaterea fraudelor.
PROMO
Alte teme de discutie vizeaza, de asemenea, modalitatile de evaluare si regularizare a daunelor, externalizarea serviciilor de daune si sisteme de IT in domeniu sau liberalizarea tarifelor pentru politele RCA in contextul majorarii limitelor de raspundere.

Evenimentul reprezinta, de asemenea, un bun prilej pentru realizarea unui schimb eficient de experienta intre specialistii in asigurari ai pietelor din Regiune. Astfel, situatia actuala din Republica Moldova este analizata dintr-o perspectiva multinationala.

Seminarul de Asigurari Auto se desfasoara in Sala Alba a Hotelului Codru din Chisinau si reuneste lideri si specialisti ai companiilor de asigurari si brokeraj din Romania, Republica Moldova si nu numai, precum si reprezentanti ai autoritatii de supraveghere si ai altor institutii implicate in domeniu.

Video