EUROINS Romania: Numarul de reclamatii a scazut cu aproape 25% in T2 2020

Avatar autor XPRIMM
Autor
Andreea RADU
Avatar
Andreea RADU
Redactor sef
Data articol
11.09.2020
EUROINS Romania Asigurare Reasigurare a anuntat ca activitatea companiei s-a imbunatatit, iar numarul de petitii si informari de neconformitate inregistrate in al doilea trimestru din 2020 a scazut cu aproape 25% comparativ cu trimestrul anterior.
PROMO
Astfel, au fost inregistrate 4.834 de reclamatii, dintre care 46,38%, adica 2.242 in total, au fost constatate nefavorabile sau ca neintemeiat formulate in numarul total inregistrat la ASF.

"De asemenea, jumatate din numarul total de reclamatii este reprezentat de petitii in nume propriu, in timp ce celelalte sunt de la service-uri si intermediari, ceea ce sustine toate solicitarile publice ale EUROINS Romania in favoarea unor preturi corecte din partea service-urilor", au precizat reprezentantii companiei.

"EUROINS Romania isi reafirma angajamentul de a continua reducerea acestui indice si imbunatatirea operatiunilor", au adaugat acestia.


Gasiti aici mai multe detalii despre evolutia petitiilor de pe piata asigurarilor din al doilea trimestru din 2020, cand au fost primite 9.814 petitii si informari de neconformitate, in scadere cu 14,09% fata de numarul petitiilor inregistrat in trimestrul I al anului 2020. In acelasi timp, au fost inregistrate in mod unic pe petent, analizate si solutionate 8.544 petitii si informari de neconformitate, in scadere cu 10,64%.

Video