Forumul International de la Yalta incepe astazi

Avatar autor XPRIMM
Autor
Oleg DORONCEANU
Avatar
Oleg DORONCEANU
Editor
Data articol
20.09.2010
Astazi, 20 septembrie a.c., are loc deschiderea oficiala a celei de a X-a Editii a Forumului International de Asigurari si Reasigurari de la Yalta, un eveniment dedicat pietelor de profil din Europa Centrala si de Est.

Forumul este organizat de catre Liga Asiguratorilor din Ucraina (LIOU) si este sustinut de cele mai importante societati de profil din regiune.

In calitate de semnatar al Memorandumului de colaborare incheiat in 2007 cu LIOU, cat si ca partener traditional al evenimentului, Revista PRIMM - Asigurari & Pensii este Partener Media al acestui Forum, fiind reprezentata de catre Vlad PANCIU, International Markets Responsible.

Programul evenimentului include sase conferite tematice dedicate pietei de asigurare-reasigurare, cat si celei financiare in ansamblu, in conditiile realitatilor economice de astazi. La eveniment vor lua parte oficiali ai organismelor de supraveghere din Ucraina si din strainatate, reprezentanti ai societatilor de asigurare, de audit, reasigurare, cat si numerosi experti in domeniul economic si financiar.
 
Numarul participantilor inregistrati la conferinta a ajuns la 337 de specialisti din 21 de tari, printre care Austria, Belarus, Germania, Marea Britanie, Letonia, Mexic, Olanda, Franta, Elvetia etc.

In anul 2009, la cea de a IX-a Editie a Forumului International de la Yalta, au participat aproximativ 400 de asiguratori si reasiguratori din 28 de tari.

Mai multe detalii despre subiectele discutate in cadrul evenimentului vor fi publicate zilnic in buletinele informative XPRIMM Stiri.

Video