GLOBASIG Broker incheie 2021 cu o crestere de 46% si prime intermediate de 130 milioane lei

Avatar autor XPRIMM
Autor
Andreea RADU
Avatar
Andreea RADU
Redactor sef
Data articol
20.01.2022

GLOBASIG Broker de Asigurare-Reasigurare a intermediat in 2021 prime de asigurare de 130 de milioane de lei, cu 46% mai mult fata de anul anterior. Acest nivel confirma o lunga traditie a brokerului de a inregistra cresteri continue, in zona procentelor cu doua cifre. Pentru 2022 brokerul se asteapta la o evolutie la fel de buna, cu o majorare a volumului afacerii cu cel putin acelasi procent ca in anul precedent.

PROMO

In 2021, pe langa asigurarile auto obligatorii, s-au remarcat cateva clase de asigurari cu performante deosebite: asigurari de calatorie - 40%, raspunderi civile - 34%, transporturi de marfa - 22%, asigurarile de viata - 21% si asigurarile de bunuri - 20%.

"Anul trecut a adus primele intermediate in teritoriul sutelor de milioane pentru compania noastra, fiind o realizare pe care o asteptam de multa vreme. Acele 130 de milioane ne aduc un plus de incredere in propriile forte, iar acest lucru conteaza enorm. Sunt onorat sa am alaturi de mine o echipa de profesionisti in asigurari care a facut acest parcurs posibil si imi felicit colegii si partenerii pentru aceasta realizare", a declarat Antonio BABETI, CEO, GLOBASIG Broker.

"In 2022 ne asteptam sa crestem in continuare, bazandu-ne pe valorile pe care acest business a fost cladit: profesionalism, adaptabilitate si pasiune pentru asigurari. Investim permanent in programe care sa mentina si sa creasca nivelul pregatirii echipei GLOBASIG Broker. Avem proiecte de dezvoltare personalizate fiecarui partener. Continuam sa cautam solutii moderne, sa nu ne complacem in confortul rezultatelor din trecut. Ne plac asigurarile si facem tot posibilul sa transmitem asta si clientilor nostri. Educatia financiara incepe cu noi si se transmite mai departe catre clientii nostri. Doar asa putem face ca acest domeniu sa ajunga pe locul pe care il merita in economia Romaniei", a mai declarat Antonio BABETI.

"Ne place sa lucram atat cu persoane tinere, cat si cu persoane care sunt dispuse sa se dezvolte personal indiferent de varsta sau trecutul lor profesional. Fapt pentru care alocam importante resurse umane si financiare pentru programele "Start-up GLOBASIG" si "Begin with GLOBASIG" si avem incredere ca vor continua sa ne aduca oameni noi alaturi asa cum au facut-o si pana acum. De asemenea, investim mult si in programele de profesionalizare a partenerilor existenti, ii ajutam sa devina antreprenori de succes si incurajam mult cresterea lor prin intelegerea mai profunda a produselor de asigurare si prin diversificarea afacerii. Este mult de munca in spatele acestor proiecte, dar roadele au inceput sa se vada si acest lucru da o satisfactie deosebita colegilor din echipa GLOBASIG Broker. Faptul ca am traversat cu bine acesti ultimi doi ani plini de incertitudini, ma fac sa fiu optimist pentru viitor", a incheiat Antonio BABETI, Director General, GLOBASIG Broker de Asigurare-Reasigurare.

GLOBASIG este o companie de brokeraj infiintata in anul 2002 si are la nivel national 55 de birouri. Incepand din martie 2017, GLOBASIG este membru fondator al Patronatului Roman al Brokerilor de Asigurare din Romania - PRBAR.

Video