Campanii de Informare
Campania Nationala "Ce faci in caz de accident?"

Despre | Galerie Foto | Video


CNPF - Comisia Nationala a Pietei Financiare, Directia Politiei Rutiere, SIRUMO - Siguranta Rutiera Moldova si APPA - Asociatia Pentru Promovarea Asigurarilor, cu sprijinul unor importante companii de asigurari, demareaza prima etapa a celei mai ample campanii nationale de informare in domeniu din Republica Moldova - Campania Nationala "Ce faci in caz de accident?".

Campania are ca obiectiv principal informarea si educarea soferilor cu privire la asigurarile obligatorii RCA si la procedurile de urmat in caz de accident. Astfel, in perioada 12 - 17 noiembrie 2012, promoteri dedicati vor distribui in Chisinau peste 100.000 de brosuri informative gratuite. Materialul informativ "Ce faci in caz de accident?" va ajunge in marile intersectii ale capitalei, precum si in principalele centre comerciale din oras. Brosura contine informatiile de baza despre polita RCA, pasii care trebuie urmati in caz de accident, precum si detalii privind modalitatea de obtinere a despagubirilor.

Partenerii Strategici ai campaniei sunt companiile MOLDCARGO, EUROASIG GRUP, VICTORIA Asigurari, KLASSIKA Asigurari si GARANTIE Asigurari. Proiectul "Ce faci in caz de accident?" beneficiaza de sprijinul Partenerilor Media: PUBLIKA, AUTO EXPERT, InfoMarket, CAPITAL Market, AGENDA, UNIMEDIA, MOLDPRES, Radio si TV NOROC.

Campania este promovata si prin intermediul unei platforme online dedicate pietei de asigurari din Moldova: www.xprimm.md.

Pentru a descarca brosura click aici.


Create AccountLog In Your Account