Stiri externe

Guy Carpenter va folosi modelul de catastrofe naturale conceput de KCC


Guy Carpenter, divizia de reasigurari a MARSH & MC LENNAN Companies Inc., si-a exprimat acordul cu privire la licentierea catalogului de modele pentru catastrofe naturale, software de executie si analytics conceput de Karen Clark & Company (KCC).

Acest acord multi-anual le va oferi clientilor Guy Carpenter acces la suita de modele de pericole naturale, software, vizualizari si abordari stiintifice ale KCC. Guy Carpenter sustine ca, folosind si propria expertiza, le va oferi clientilor un grad mai mare de inovatie si control.

Modelele KCC se regasesc pe platforma RiskInsight, care ofera o serie de instrumente care includ, printre altele, harti interactive la rezolutie ridicata, urmarire in timp real a evenimentelor, construire personalizata a modelelor. Guy Carpenter e primul intermediar care a obtinut accesul la platforma RiskInsight.

"Credem cu tarie ca, intr-o perioada de schimbari pe care o traverseaza industria, parteneriatul nostru cu KCC reprezinta un semnificativ pas de schimbare, mai ales in conditiile in care clientii nostri imbratiseaza un viitor diferit", subliniaza Rob BENTLEY - CEO, Strategic Advisory, Guy Carpenter.

"Modelele KCC produc estimari ale pierderilor, iar clientii nostri au incredere in ele. Platforma RiskInsight ofera valori unice de risc pentru o perspectiva mai profunda a potentialului de pierderi mari, impreuna cu o suita completa de aplicatii de valoare. In ultimii ani, KCC s-a asociat cu re/asiguratorii ce sunt lideri de piata. Asteptam cu nerabdare parteneriatul cu Guy Carpenter si potentialul pe care il va avea, la nivel global, asupra bazei extinse de clienti Guy Carpenter", spune Karen CLARK - CEO, KCC.

"KCC si Guy Carpenter au aceeasi viziune - industria de re/asigurari e pregatita acum pentru o schimbare de paradigma in abordarea actuala a modelarii riscului de catastrofa. Parteneriatul pe care l-am anuntat ne ofera acces la o platforma cu ajutorul careia putem accelera schimbari inevitabile in industria modelarii riscului de catastrofa", arata Peter HEARN - President & CEO, Guy Carpenter.


Share |


Editor: Cristian SUCA | Publicat pe 25.02.2020

Cele mai recente stiri:
» Deloitte: Institutiile financiare vor dubla, cel mai probabil, investitiile in securitatea cyber
» Marea Britanie: LV= lanseaza Flow, un serviciu disponibil doar online pentru soferii care vor sa se asigure
» Grupul ALLIANZ: Veniturile totale s-au mentinut la 73,5 miliarde de euro in S1 2020
» Beirut, devastat dupa explozia de marti. Bilantul provizoriu: Mii de victime si sute de cladiri distruse
» Insurance Europe: Opiniile asiguratorilor europeni cu privire la Inteligenta Artificiala
» Istanbul: 2 din 3 locuinte mai vechi de 20 de ani nu au asigurare impotriva cutremurelor
» HSB (Munich Re): Atacurile cibernetice, furturile de identitate si fraudele online, in continua crestere
» RMS: Pierderile provocate industriei de catre uraganul Hanna nu vor depasi, cel mai probabil, 400 mil. dolari
» Studiu: SUA, cel mai mare cost mediu pentru bresele de securitate cibernetica
» Inundatiile de coasta ar putea ameninta, in urmatorii 80 de ani, 20% din economia globala


Create AccountLog In Your Account