Stiri externe

Guy Carpenter va folosi modelul de catastrofe naturale conceput de KCC


Guy Carpenter, divizia de reasigurari a MARSH & MC LENNAN Companies Inc., si-a exprimat acordul cu privire la licentierea catalogului de modele pentru catastrofe naturale, software de executie si analytics conceput de Karen Clark & Company (KCC).

Acest acord multi-anual le va oferi clientilor Guy Carpenter acces la suita de modele de pericole naturale, software, vizualizari si abordari stiintifice ale KCC. Guy Carpenter sustine ca, folosind si propria expertiza, le va oferi clientilor un grad mai mare de inovatie si control.

Modelele KCC se regasesc pe platforma RiskInsight, care ofera o serie de instrumente care includ, printre altele, harti interactive la rezolutie ridicata, urmarire in timp real a evenimentelor, construire personalizata a modelelor. Guy Carpenter e primul intermediar care a obtinut accesul la platforma RiskInsight.

"Credem cu tarie ca, intr-o perioada de schimbari pe care o traverseaza industria, parteneriatul nostru cu KCC reprezinta un semnificativ pas de schimbare, mai ales in conditiile in care clientii nostri imbratiseaza un viitor diferit", subliniaza Rob BENTLEY - CEO, Strategic Advisory, Guy Carpenter.

"Modelele KCC produc estimari ale pierderilor, iar clientii nostri au incredere in ele. Platforma RiskInsight ofera valori unice de risc pentru o perspectiva mai profunda a potentialului de pierderi mari, impreuna cu o suita completa de aplicatii de valoare. In ultimii ani, KCC s-a asociat cu re/asiguratorii ce sunt lideri de piata. Asteptam cu nerabdare parteneriatul cu Guy Carpenter si potentialul pe care il va avea, la nivel global, asupra bazei extinse de clienti Guy Carpenter", spune Karen CLARK - CEO, KCC.

"KCC si Guy Carpenter au aceeasi viziune - industria de re/asigurari e pregatita acum pentru o schimbare de paradigma in abordarea actuala a modelarii riscului de catastrofa. Parteneriatul pe care l-am anuntat ne ofera acces la o platforma cu ajutorul careia putem accelera schimbari inevitabile in industria modelarii riscului de catastrofa", arata Peter HEARN - President & CEO, Guy Carpenter.


Share |


Editor: Cristian SUCA | Publicat pe 25.02.2020

Cele mai recente stiri:
» O companie InsurTech din Marea Britanie inoveaza pe piata asigurarilor de locuinte
» Wimbledon, unul dintre putinele evenimente asigurate impotriva pandemiilor, despagubire de peste 100 mil. lire sterline pentru COVID-19
» Swiss Re: Dezvoltarea socio-economica si efectele schimbarilor climatice vor genera cresterea pierderilor provocate de fenomenele meteo severe
» 11 asiguratori din Taiwan initiaza un proiect pilot pentru realizarea unei platforme blockchain comune
» Aon a lansat o aplicatie web care analizeaza impactul COVID-19 asupra fortei de munca din SUA
» Japonia: Soferii pot folosi asistentul virtual Alexa pentru a achizitiona asigurari auto
» Asiguratorii din intreaga lume sustin ca achitarea unor despagubiri pentru riscuri excluse din politele de asigurare pot destabiliza industria
» COVID-19 ar putea fi cea mai importanta amenintare la adresa securitatii cibernetice
» Utilizatorii din intreaga lume au cumparat, in primul trimestru al anului, aplicatii mobile in valoare record de 23,4 miliarde de dolari
» GlobalData: Industria globala de asigurari, fuziuni si achizitii de 1,3 miliarde de dolari, in ianuarie 2020


Create AccountLog In Your Account