Romania

ISF organizeaza 2 cursuri pe linii de asigurari non-auto


Institutul de Studii Financiare - ISF organizeaza, in luna octombrie a.c., doua cursuri pe linii de asigurari non-auto, cu mare potential de dezvoltare - asigurari agricole si engineering, trainer fiind Iulia NICOLA, specialist in cadrul UNSAR. Participantii vor primi cate 8 puncte credit aferente pregatirii profesionale continue pentru distribuitori de asigurari.

Curs 1: Asigurarile pentru culturi agricole - caracteristici si principii de subscriere - va avea loc pe 17 octombrie 2019.

In contextul dezvoltarii sectorului agricol in Romania, precum si a lansarii de catre autoritati a unei masuri de sprijin financiar pentru fermieri (sM 17.1. "Contributii la primele de asigurare culturilor, a animalelor si a plantelor"), acest produs de asigurare este unul cu interes crescut.

Participantii la acest curs se vor familiariza cu particularitatile acestei forme de asigurare, riscurile asigurabile, tipuri de sume asigurate, vor cunoaste informatiile necesare pentru subscriere, vor intelege principiile de subscriere, respectiv de despagubire.

Participantilor la acest curs li se vor aloca 8 puncte credit aferente pregatirii profesionale continue pentru distribuitori de asigurari conform Normei ASF nr.20/2018

Cursul poate fi parcurs o singura data in cadrul programului de formare profesionala continua.

Programul se adreseaza angajatilor companiilor de asigurari, ai brokerilor si agentilor de asigurare, precum si altor specialisti care doresc sa se familiarizeze cu asigurarile agricole. Participantii trebuie sa aiba cunostinte despre asigurarile generale (non-viata).

Programul are o durata de 6 ore (8 credite) si se va desfasura in intervalul orar 10:00-16:00.

Curs 2: Introducere in asigurarea "Toate riscurile" a lucrarilor de constructii-montaj - se va desfasura pe data de 21 octombrie 2019.

Aceasta forma de asigurare este din ce in ce mai solicitata, in special in cazul lucrarilor finantate din fonduri europene, dar si de catre antreprenorii in constructii, spre a se proteja de eventualele evenimente ce pot aparea in santier. Totodata, este una din formele de asigurare solicitate in cadrul achizitiilor publice.

Participantii la program se vor familiariza cu acest tip de asigurare, vor intelege utilitatea, dar si oportunitatile de dezvoltare, vor intelege particularitatile produsului, clauzele uzuale in functie de specificul lucrarilor de constructii-montaj si vor cunoaste informatiile necesare pentru subscriere.

Participantilor la acest modul li se vor aloca 8 puncte credit aferente pregatirii profesionale continue pentru distribuitori de asigurari conform Normei ASF nr.20/2018.

Cursul poate fi parcurs o singura data in cadrul programului de formare profesionala continua.

Programul se adreseaza angajatilor companiilor de asigurari, ai brokerilor si agentilor de asigurare, precum si altor specialisti care doresc sa se familiarizeze cu asigurarea "Toate riscurile" a lucrarilor de constructii-montaj. Participantii trebuie sa detina cunostinte despre asigurarile generale (non-viata).

Programul are o durata de 6 ore si se va desfasura in intervalul orar 10:00-16:00.

Trainer: Iulia NICOLA are experienta in asigurari incepand cu anul 2000, cu responsabilitati subscrierea asigurarilor generale, realizare produse de asigurare, management echipe si proiecte. In perioada 2008 - 2016 a activat in cadrul Gothaer Asigurari in functia de Chief Underwriter, iar 2017 s-a alaturat echipei UNSAR, in prezent coordonand Sectiunea Asigurari generale (non-auto) in calitate de Specialist, inclusiv proiectele asociatiei pe zona asigurarilor agricole, asigurarilor de tip property, engineering si liability.


Share |


Editor: Andreea RADU | Publicat pe 10.10.2019

Cele mai recente stiri:
» WEF: Planeta arde intre incendiile produse de schimbarile climatice si furia razboaielor politice
» #30deAniDeSchimbare: Evolutia pietei din perspectiva brokerilor
» Castigul angajatilor din asigurari si pensii private a crescut in luna noiembrie 2019
» Marius LASLO, DESTINE Broker: Segmentul clientilor individuali de asigurari de sanatate, crestere de 28% in 2019
» IGSU: Incendiile de locuinte fac victime in randul copiilor
» Eurostat: 9% dintre romani au evitat sa ofere date personale retelelor de socializare, pe motiv de securitate
» VIDEO: GLOBASIG, 2020: Investii in programe pentru tineri, dezvoltarea retelei de parteneri si afaceri in crestere
» Incepe a doua etapa a campaniei "Totul despre asigurarile de sanatate"
» PAID Romania a achitat cu 60% mai multe daune ca urmare a dezastrelor naturale din 2019
» ALLIANZ Risk Barometer 2020: Atacurile cibernetice - cel mai de temut risc la nivel global


Create AccountLog In Your Account