In memoriam Peter KASYK! - Asigurari - Asigurari - Totul despre asigurari - Piata asigurarilor...

 Despre noi  Contact  Harta site      


Cauta stiri
HomePiata AsigurarilorEvenimenteXPRIMM.COMCampanii de InformareXPRIMM TVРусский
 Stiri 
 Companii de asigurare 
 Brokeri 
 Interviu 
 CNPF 
 Analize 
 Organizatii 
 Despre asigurari 

Asigurari

Print E-mail Font | Inapoi | Arhiva

In memoriam Peter KASYK!


GRAWE Carat se desparte cu tristete de Peter KASYK, cel care a condus compania inca de la intrarea grupului GRAWE pe piata asigurarilor din Republica Moldova, in anul 2003.

"Personalitate puternica si dinamica, Peter KASYK a avut curajul de a-si asuma responsabilitatea intemeierii unei companii de asigurari de viata in Romania si in Republica Moldova, intr-o perioada dificila si in conditiile unei piete in formare. Si-a pus intreaga energie in acest proiect amplu si ambitios, iar felul sau de-a fi - cuceritor prin simplitate - a fost liantul echipei pe care a format-o. A stiut sa pastreze oamenii alaturi de el si alaturi de GRAWE pe termen lung, a stiut sa creeze un spirit de familie si o atmosfera placuta chiar si in momente grele", a transmis asiguratorul.

"Acest om vesel, care a stiut sa ne faca sa trecem mai usor peste obstacole printr-un umor care ne va lipsi mereu, ne-a indurerat astazi pentru totdeauna", au spus reprezentantii GRAWE.

GRAWE Carat datoreaza celui care a fost Peter KASYK o mare parte din ceea ce inseamna in prezent pe piata din Moldova. Numai pe un fundament solid se putea construi o companie care, pornind de la asigurari traditionale de viata, a devenit in numai cativa ani un asigurator compozit, cu un portofoliu care sa acopere toate tipurile de asigurari.

In aceste clipe dureroase, evocand pe cel disparut, Veronica MALCOCI - Director General GRAWE Carat aminteste: "Datoram Domnului KASYK ceea ce suntem astazi. Si ne vom achita de datorie pastrand GRAWE Carat asa cum si-a dorit mereu: o companie puternica, trainica, de viitor."

Peter KASYK a ales sa ramana pentru totdeauna in Romania, tara pe care a iubit-o pana la capat.


Share |


Publicat pe 19.10.2017

Comenteaza acest articol
0 comentarii

Atentie! Campurile "Comentariu" si "E-mail" sunt obligatorii
Nume:
Daca nu sunteti logat, numele dumneavoastra va aparea cu sufixul '(Anonim)'. Pentru a va autentifica, click aici
Daca sunteti logat si nu completati campul nume, va aparea automat numele dumneavoastra cu care v-ati inregistrat pe site
E-mail:

Comentariu:
< 10.000 car.

  Cod de securitate
Introduceti codul din imagine:Arhiva

Copyright 2017 (c) xprimm.md
powered by Media XPRIMM