Romania

Leslie BREER desemnat CEO al Gothaer Asigurari Reasigurari


Sub rezerva aprobarii Autoritatii de Supraveghere Financiara, Consiliul de Administratie l-a desemnat pe Leslie Jones BREER in calitate de Director Executiv al Gothaer Asigurari Reasigurari. El ii va succede in aceasta functie Ancai BABANEATA, care a decis sa paraseasca compania la data de 11 aprilie 2019.

In varsta de 61 de ani, acesta a dezvoltat anterior SIGNAL IDUNA Romania si a fost Director General al acesteia pana in anul 2017.

Pana la inceperea oficiala a mandatului sau ca CEO al Gothaer Asigurari Reasigurari S.A., Leslie BREER se va familiariza la fata locului cu activitatea companiei ca CEO desemnat si se va pregati pentru activitatea sa viitoare. Alaturi de Directorul Executiv Adjunct Cosmin ANGHELUTA, va sustine dezvoltarea strategica a Gothaer Asigurari Reasigurari. Acest lucru va asigura continuarea normala a activitatii companiei.

"Ma bucur ca prin Leslie BREER am reusit sa castigam pentru aceasta pozitie un expert recunoscut pe piata asigurarilor din Romania. Sunt sigur ca impreuna cu el si cunostintele sale de specialitate vom reusi foarte repede sa dezvoltam Gothaer Asigurari Reasigurari si sa ramanem astfel in continuare un partener de incredere pentru clientii si partenerii nostri", declara Dr. Christopher LOHMANN, Presedinte al Consiliului de Administratie al companiei.

Leslie BREER dispune in total de 30 de ani de experienta in domeniu, din care 20 de ani in Europa de Est.

"Totodata, as dori sa multumesc Ancai Babaneata pentru colaborare si valoroasa ei contributie la dezvoltarea activitatii Gothaer Asigurari Reasigurari intr-un climat de piata dificil de la preluarea companiei de catre Grupul Gothaer", a mai spus LOHMANN.

Gothaer Asigurari Reasigurari este subsidiara din Romania a Grupului Gothaer, una dintre cele mai importante companii mutuale de asigurari din Germania. Cu aproape 200 de ani de experienta in asigurari, Grupul Gothaer este asiguratorul ales de mai mult de 4,3 milioane de clienti, gestionand un portofoliu de active de peste 28 de miliarde de euro si prime brute subscrise anuale de aproximativ 4,4 miliarde euro.

In peste 5 ani, de cand activeaza in Romania, Gothaer Asigurari Reasigurari a platit aproximativ 50 de milioane de euro in peste 32.000 de dosare de dauna, respectandu-si astfel obligatiile contractuale fata de peste 375.000 de clienti unici, in toate liniile de afaceri, inclusiv garantii si asigurari agricole.

Protectia in reasigurare a societatii, a expunerilor si obligatiilor asumate atat de la clienti persoane fizice cat si juridice, este mai departe securizata de reasiguratori renumiti pe plan international, cotati de agentii de rating reputate cu cel putin A-, intarind astfel stabilitatea financiara a Gothaer Asigurari Reasigurari.

Gothaer este un asigurator in plina dezvoltare, cu peste 200 de angajati si un volum de prime brute subscrise de 119 milioane de lei. Produsele Gothaer sunt accesibile prin intermediul sediilor din Bucuresti si din alte orase mari din Romania, prin intermediul partenerilor sai comerciali, precum si online, pe www.gothaer.ro.


Share |


Editor: Andreea RADU | Publicat pe 14.02.2019

Cele mai recente stiri:
» UNSAR lanseaza prima campanie de informare privind asigurarile de viata dedicata tinerilor
» ALLIANZ-TIRIAC lanseaza o noua asigurare auto, care imbina RCA si CASCO
» Premiile Brokerilor de Asigurare isi desemneaza joi castigatorii!
» Cate locuinte erau asigurate la inceputul acestui an?
» STUDIU: Aproape jumatate din populatie este ingrijorata de riscul unui atac cibernetic
» Ce riscuri acopera asigurarea de malpraxis medical?
» TOP cele mai mari daune property achitate de asiguratori in 2018
» ESA recomanda creatorilor de PRIIP sa includa un avertisment in documentul cu informatii esentiale - KID
» Adrian MARIN: Educatia financiara are un rol important in cresterea asigurarilor facultative
» Insurance Europe: Cifre cheie privind evolutia asigurarilor auto din Europa in ultimul deceniu






Create Account



Log In Your Account