MEDIHELP International se extinde in Moldova, in 2011

Data articol
24.01.2011
MEDIHELP International, cel mai mare broker din Europa Centrala si de Est, specializat in asigurari medicale internationale, face primii pasi pentru a intra pe piata din Moldova, in 2011. Astfel, compania se afla in negocieri cu companii de asigurari din Republica Moldova in vederea extinderii activitatii in tara vecina, ca un pas natural de crestere organica.
PROMO


"Moldova este urmatoarea miscare logica pentru noi. In 2010 ne-am consolidat pozitia ca lideri in furnizarea de solutii de asigurare de sanatate internationale pentru expatriati si pentru managementul local in tarile in care suntem deja prezenti. Avem un portofoliu important de clienti si am reusit sa incheiem de asemenea un numar de parteneriate strategice, ceea ce ne permite sa le oferim acestora cele mai bune solutii pentru nevoile lor", a declarat Zahal LEVY, Presedintele MEDIHELP International.

"Moldova este o piata aflata la inceput si studiile noastre de piata ne spun ca trebuie sa fim aici inca de la inceput, pentru a ne putea asigura o pozitie de lider. In momentul de fata cautam cel mai potrivit produs si strategia de piata potrivita pentru a incepe operatiunile in forta. Suntem foarte increzatori in proiectul nostru privind Moldova'', a adaugat liderul companiei.

MEDIHELP International reprezinta mai multe companii de asigurari medicale internationale de top si are peste 10 ani de experienta in Romania, Ungaria si Bulgaria.

Video