METROPOLITAN LIFE lanseaza raportul anual de sustenabilitate

Avatar autor XPRIMM
Autor
Andreea PETRACHE
Data articol
24.06.2022

Raportul anual de sustenabilitate al MetLife, prezinta modul in care compania continua sa integreze sustenabilitatea in cadrul operatiunilor sale, inclusiv prin angajamentele sale privind diversitatea, echitatea si incluziunea (DEI) pentru 2030.

PROMO

In raport, MetLife ofera, de asemenea, informatii cu privire la angajamentul sau de a atinge zero emisii nete de gaze cu efect de sera (GES) in cadrul operatiunilor globale ale companiei si al portofoliului general de investitii pana in 2050 sau mai devreme.1Obiectivul zero emisii nete se bazeaza pe angajamentele de sustenabilitate existente ale MetLife pentru 2030, care includ 11 obiective climatice stabilite in 2020, precum si un set solid de angajamente in aria programelor de diversitate, echitate si incluziune pentru 2030, stabilite in Martie 2022. Componentele financiare ale angajamentelor pentru diversitate, echitate si incluziune, totalizeaza peste 2,5 miliarde USD pana in 2030.

"Scopul nostru - mereu alaturi de tine pentru a construi un viitor mai increzator - este esential pentru strategia noastra de business, fiind, de asemenea, si in centrul misiunii noastre de sustenabilitate," a declarat Presedintele si CEO-ul MetLife, Michel KHALAF . "Pentru MetLife, calea catre un viitor mai increzator este clara: aplicarea resurselor noastre de amploare pentru a construi o societate mai incluziva si mai echitabila, pentru a promova oportunitati economice, pentru a crea o planeta mai sanatoasa si pentru a imbunatati sanatatea si bunastarea tuturor oamenilor."

Recunoscand legatura indisolubila dintre problemele sociale si cele de mediu, MetLife se implica prin intermediul echipei, al produselor si serviciilor oferite, cat si al investitiilor, pentru a aborda holistic nevoile comunitatilor din intreaga lume. Printre exemplele prezentate in raportul MetLife, se numara:

  • Alocarea a peste 6 miliarde de dolari in noi investitii ecologice si peste 1 milion de dolari, alocati prin intermediul Fundatiei MetLife, pentru proiecte legate de schimbarile climatice.
  • Neutralizarea emisiilor de carbon, focus pe care compania MetLife il are de cand a devenit primul asigurator din SUA cu acest statut, obtinut in 2016.
  • Reducerea emisiilor de GES cu 21% in perioada 2020 - 2021 si plantarea a peste 200.000 de copaci in intreaga lume din anul 2020 pana in prezent.
  • Obtinerea performantelor de top in industrie pentru diversitatea fortei de munca din punct de vedere etnic si rasial in SUA si pentru angajatii de sex feminin la nivel global.
  • Aderarea la Campania pentru Drepturile Omului a Coalitiei de Afaceri pentru Legea Egalitatii.
  • Extinderea programului de sponsorizare a talentelor companiei, EXCELERATE, la nivel global, pentru a avansa dezvoltarea liderilor cu potential ridicat.
  • Indeplinirea angajamentului pe trei ani, de catre Fundatia MetLife, de a investi 5 milioane de dolari pentru promovarea echitatii rasiale in Statele Unite ale Americii.

"In calitate de asigurator global, ne-am angajat sa servim si sa aducem binele in comunitatile noastre, de mai bine de 150 de ani", a declarat Jon RICHTER, Chief Sustainability Officer MetLife. "Prin alinierea eforturilor noastre la obiectivele de dezvoltare sustenabila ale ONU si prin incorporarea sustenabilitatii in business-ul nostru, inregistram un impact real astazi, dar si pe termen lung."

Pentru a citi Raportul de Sustenabilitate pentru anul 2021 si pentru a afla mai multe despre angajamentele si progresele inregistrate de MetLife, vizitati pagina

https://sustainabilityreport.metlife.com/report/.

1In 2022, MetLife, Inc. si-a luat angajamentul de a duce promisiunea companiei privind neutralitatea emisiilor de dioxid de carbon cu un pas mai departe, prin directionarea emisiilor nete zero pentru operatiunile globale si portofoliul sau de investitii in cont general pana in 2050 sau mai devreme. Angajamentul net zero se aplica emisiilor de GES provenite de la birourile detinute si inchiriate de MetLife, Inc. din intreaga lume, flotelor de automobile, calatoriilor de afaceri ale angajatilor si activelor din portofoliul general de investitii al MetLife, care include conturile generale ale filialelor companiei de asigurari MetLife, Inc. detinute integral, unde sunt disponibile metodologii si date. Emisiile sunt urmarite si raportate in conformitate cu Protocolul Privind Gazele cu Efect de Sera. Cititi mai multe despre angajamentele MetLife privind schimbarile climatice online. Informatii suplimentare despre portofoliul general de investitii al contului MetLife sunt disponibile aici. MetLife se angajeaza sa identifice, sa masoare si sa analizeze datele climatice, precum si riscurile si oportunitatile, pe masura ce standardele si masuratorile evolueaza. In timp ce tehnologiile exacte, politicile si strategiile pentru a ajunge la zero emisii nete de gaze cu efect de sera, nu sunt cunoscute in acest moment si raman multe incertitudini, MetLife va continua sa depuna eforturi pentru a fi o forta a binelui in lume.

 

Video