Asigurari

MOLDASIG lanseaza o campanie promotionala pentru soferi in parteneriat cu LUKOIL Moldova


Compania de asigurari MOLDASIG a lansat o campanie promotionala pentru conducatorii de autovehicule in parteneriat cu LUKOIL Moldova, avand sloganul "Automobil asigurat, combustibil garantat!", se arata in comunicatul remis de catre asigurator.

Astfel, in perioada derularii campaniei, posesorii de autovehicule care achizitioneaza polite RCA sau Carte Verde de la asigurator primesc si carduri pentru carburant, care le pot folosi pentru alimentare in oricare din statiile LUKOIL din tara. Valoarea cardului primit variaza in functie de tipul asigurarii achizitionate. Harta amplasarii statiilor LUKOIL poate fi gasita aici: www.lukoil.md.

Mai mult, soferii care isi incheie o asigurare RCA sau Carte Verde la MOLDASIG pot participa si la o tombola cu premii, trimitand un sms la numarul de telefon 079 444 111, care va contine codul cardului sau valoric. Extragerile castigatorilor se vor desfasura in mai multe etape, iar rezultatele vor fi afisate pe site-ul oficial al companiei, www.moldasig.md, in prezenta unei comisii de validare, care va desemna castigatorii.

In cadrul campaniei lansate de MOLDASIG se pot inscrie persoane fizice (varsta minima de 18 ani) sau juridice, care au domiciliul pe teritoriul Republicii Moldova si au incheiat o asigurare RCA sau Carte Verde la asigurator.

Informatii privind promotia pot fi solicitate la orice punct de vanzare a societatii de asigurare sau la numarul de telefon 022 889 867.

MOLDASIG este unul dintre liderii pietei de profil din Moldova, fiind si societatea care a avut cele mai mari vanzari pe Carte Verde in primele 9 luni din acest an, respectiv 41,8 milioane lei. De asemenea, asiguratorul a achitat si cele mai multe daune pe acest segment, in perioada mentionata, de circa12 milioane lei, sau 263 de daune platite, arata datelor oficiale ale BNAA. Mai multe detalii aici si aici.


Share |


Editor: Ana PREDA | Publicat pe 08.11.2017


Create AccountLog In Your Account