MOLDASIG lanseaza o campanie promotionala pentru soferi in parteneriat cu LUKOIL Moldova - Asigurari -...

 Despre noi  Contact  Harta site      


Cauta stiri
HomePiata AsigurarilorEvenimenteXPRIMM.COMCampanii de InformareXPRIMM TVРусский
 Stiri 
 Companii de asigurare 
 Brokeri 
 Interviu 
 CNPF 
 Analize 
 Organizatii 
 Despre asigurari 

Asigurari

Print E-mail Font | Inapoi | Arhiva

MOLDASIG lanseaza o campanie promotionala pentru soferi in parteneriat cu LUKOIL Moldova


Compania de asigurari MOLDASIG a lansat o campanie promotionala pentru conducatorii de autovehicule in parteneriat cu LUKOIL Moldova, avand sloganul "Automobil asigurat, combustibil garantat!", se arata in comunicatul remis de catre asigurator.

Astfel, in perioada derularii campaniei, posesorii de autovehicule care achizitioneaza polite RCA sau Carte Verde de la asigurator primesc si carduri pentru carburant, care le pot folosi pentru alimentare in oricare din statiile LUKOIL din tara. Valoarea cardului primit variaza in functie de tipul asigurarii achizitionate. Harta amplasarii statiilor LUKOIL poate fi gasita aici: www.lukoil.md.

Mai mult, soferii care isi incheie o asigurare RCA sau Carte Verde la MOLDASIG pot participa si la o tombola cu premii, trimitand un sms la numarul de telefon 079 444 111, care va contine codul cardului sau valoric. Extragerile castigatorilor se vor desfasura in mai multe etape, iar rezultatele vor fi afisate pe site-ul oficial al companiei, www.moldasig.md, in prezenta unei comisii de validare, care va desemna castigatorii.

In cadrul campaniei lansate de MOLDASIG se pot inscrie persoane fizice (varsta minima de 18 ani) sau juridice, care au domiciliul pe teritoriul Republicii Moldova si au incheiat o asigurare RCA sau Carte Verde la asigurator.

Informatii privind promotia pot fi solicitate la orice punct de vanzare a societatii de asigurare sau la numarul de telefon 022 889 867.

MOLDASIG este unul dintre liderii pietei de profil din Moldova, fiind si societatea care a avut cele mai mari vanzari pe Carte Verde in primele 9 luni din acest an, respectiv 41,8 milioane lei. De asemenea, asiguratorul a achitat si cele mai multe daune pe acest segment, in perioada mentionata, de circa12 milioane lei, sau 263 de daune platite, arata datelor oficiale ale BNAA. Mai multe detalii aici si aici.


Share |


Editor: Ana PREDA | Publicat pe 08.11.2017

Comenteaza acest articol
0 comentarii

Atentie! Campurile "Comentariu" si "E-mail" sunt obligatorii
Nume:
Daca nu sunteti logat, numele dumneavoastra va aparea cu sufixul '(Anonim)'. Pentru a va autentifica, click aici
Daca sunteti logat si nu completati campul nume, va aparea automat numele dumneavoastra cu care v-ati inregistrat pe site
E-mail:

Comentariu:
< 10.000 car.

  Cod de securitate
Introduceti codul din imagine:Arhiva

Copyright 2017 (c) xprimm.md
powered by Media XPRIMM