Romania

Marius LASLO, DESTINE Broker: Am observat cu totii o inmultire in ultimii ani a fenomenelor meteo extreme


Alaturi de pericolul adus vietilor omenesti, schimbarile climatice inseamna pagube mai mari produse locuintelor si bunurilor. "Se observa o crestere a volumului de despagubiri acordate pe riscurile climatice. Cifrele spun ca valoarea despagubirilor in S1 2019 este mai mare cu 43% fata de S1 2017. Am observat cu totii o inmultire in ultimii ani a fenomeneler meteo extreme", a explicat Marius LASLO, Director Executiv, DESTINE Broker.

DESTINE Broker este Partener al campaniei nationale de informare "Octombrie - Luna Asigurarilor de Locuinte". In premiera, alaturi de cresterea gradului de informare a romanilor cu privire la rolul si utilitatea asigurarilor de locuinte, aceasta editie a proiectului urmareste sa atraga atentia atat asupra schimbarilor climatice si a impactului acestora asupra locuintelor, cat si asupra masurilor pe care le poate lua fiecare dintre noi pentru a contribui la scaderea factorilor ce contribuie la schimbarile climatice (poluare, consum excesiv de energie etc.).

In acest context, oficialul DESTINE Broker a explicat masurile si sistemele implementate, de cativa ani, la nivelul companiei, menite sa duca la protejarea mediului.

"In primul rand colectam selectiv gunoiul. Am cautat si cautam solutii de reducere a consumului de hartie. Pentru a putea realiza acest lucru ne-am amenajat o camera de servere pe care stocam si arhivam informatiile importante si nu vom mai folosi hartia. Reciclam hartia. De asemenea cautam sa folosim energia electrica intr-un mod eficient", a subliniat Marius LASLO.

Despre "Octombrie - Luna Asigurarilor de Locuinte"

Campania nationala de informare "Octombrie - Luna Asigurarilor de Locuinte" este organizata de APPA - Asociatia pentru Promovarea Asigurarilor, cu sprijinul UNSAR - Uniunea Nationala a Societatilor de Asigurare si Reasigurare din Romania, UNSICAR - Uniunea Nationala a Societatilor de Intermediere si Consultanta in Asigurari din Romania si PRBAR - Patronatul Roman al Brokerilor de Asigurare-Reasigurare.

Partenerii Strategici ai proiectului sunt PAID Romania - Pool-ul de Asigurare Impotriva Dezastrelor Naturale, OMNIASIG VIG si GROUPAMA Asigurari. De asemenea, demersul este sustinut de EUROINS Romania, ALLIANZ-TIRIAC Asigurari, UNIQA Asigurari, DESTINE Broker, ASIROM VIG, GRAWE Romania, GOTHAER Asigurari Reasigurari, ERGO Asigurari, GrECo Romania, GENERALI Romania, EUROLIFE ERB, GLOBASIG Broker, ASIGEST Broker, INTER Broker de Asigurare, DAW Management Broker de Asigurare, GARANTA Asigurari, AON Romania, VERASIG Broker, CONSULTANT AA si OTTO Broker in calitate de Parteneri.

Mesajele de informare ale campaniei sunt transmise catre publicul larg si cu sprijinul Partenerilor Media RFI Romania, Asiguropedia.ro, Revista BIZ, ziuaveche.ro si spatiulconstruit.ro.

Cea de-a VII-a editie a campaniei "Octombrie - Luna Asigurarilor de Locuinte" are ca obiectiv sa le reaminteasca romanilor ca pot face ceva pentru siguranta locuintei lor, chiar si in fata unor dezastre de proportii.

Mai mult decat atat, in acest an, in premiera, campania urmareste sa atraga atentia atat asupra schimbarilor climatice si a impactului acestora asupra locuintelor romanilor, cat si asupra masurilor pe care le pot lua acestia pentru a contribui la scaderea factorilor ce contribuie la schimbarile climatice (poluare, consum excesiv de energie etc.).

Mai multe detalii despre proiect sunt disponibile pe asigurarealocuintelor.ro si pe pagina de Facebook.


Share |


Editor: Adina TUDOR | Publicat pe 11.10.2019

Cele mai recente stiri:
» Campania nationala "Totul despre... asigurarile de sanatate" se pregateste de lansare
» Numarul locuintelor asigurate a crescut in octombrie
» Societatea de Transport Public Timisoara cauta asigurator RCA pentru parcul auto
» ASF: 3 asiguratori RCA cumuleaza 75% din dosarele de dauna avizate. Afla care este durata medie de plata a pagubelor!
» VIDEO: Florina VIZINTEANU: Cand eram mica imi doream sa devin arheolog
» Vienna Insurance Group (VIG) si Wiener Stadtische se conecteaza cu Silicon Valley
» Autovehicule mai sigure in UE. Ce impact va avea asupra industriei de asigurari?
» BAAR a emis aproximativ 3.000 de certificate de daunalitate
» Buget de 2,7 mil. lei pentru asigurarea bunurilor si a afacerii C.N. Aeroporturi Bucuresti
» Cat au castigat angajatii din asigurari si pensii private in luna septembrie?


Create AccountLog In Your Account