Media XPRIMM promoveaza piata de asigurari din Republica Moldova

Avatar autor XPRIMM
Autor
Oana RADU
Avatar
Oana RADU
Editor
Data articol
05.07.2010
Astazi demareaza prima etapa a campaniei prin care Media XPRIMM va promova piata de asigurari din Republica Moldova. Reprezentantii companiei vor fi in Chisinau pentru aproape 2 saptamani, timp in care vor avea loc intalniri cu liderii si specialistii in domeniu. In urma discutiilor care se vor purta, se va contura profilul acestei piete aflate in plin proces de dezvoltare.

"Intalnirile de zilele acestea reprezinta doar o prima etapa a programului prin care Media XPRIMM va promova piata de asigurari din Republica Moldova. Ele vor fi urmate de colectari de date, lansari editoriale dedicate acestei piete si dezvoltarea unor platforme online pentru o promovarea interna si externa cat mai buna a intereselor actorilor care activeaza in domeniu", a declarat Oleg DORONCEANU, International Markets Coordinator, Media XPRIMM.

Va invitam sa ramaneti alaturi de Buletinele Informative XPRIMM pentru a urmari modul in care se desfasoara aceasta prima etapa a unei noi campanii de promovare a industriei asigurarilor, lansata de Media XPRIMM.

Video