Mesaje de Sarbatori din partea CNPF, a companiilor de asigurari si brokeraj din Moldova

Avatar autor XPRIMM
Autor
Bianca CIOCOTISAN
Avatar
Bianca CIOCOTISAN
Redactor
Data articol
25.12.2020
Cu ocazia Sarbatorilor de Iarna, Comisia Nationala a Pietei Financiare, companiile de asigurari si brokeraj din Republica Moldova le transmit, prin intermediul portalului nostru, gandurile bune si urarile frumoase pentru Noul An clientilor si partenerilor care le-au fost alaturi in 2020.
PROMO
Comisia Nationala a Pietei Financiare (CNPF)GRAWE Carat Asigurari
Stimati clienti,

Sarbatorile de iarna sunt ocazia perfecta pentru a va exprima sincerele noastre aprecieri pentru increderea si loialitatea Dvs.

Va transmitem cele mai calde ganduri, urari de sanatate, pace si bucurie, iar in anul 2021 sa pasiti cu multa incredere si optimism.Asociatiade Actuariat din Republica MoldovaDONARIS Vienna Insurance GroupASTERRA GrupACORD Grup SA
Intreaga echipa ACORD GRUP S.A. va ureaza Sarbatori Fericite cu multa caldura in suflet si sanatate dumneavoastra si celor ce va sunt aproape.

Va dorim ca noul an 2021, sa va aduca bucurie si prosperitate, iar lumea sa se simta din nou in siguranta.

Sa incepem anul viitor cu noi sperante si aspiratii, noi realizari si impliniri pentrua a scrie o noua poveste de succes.

La Multi Ani !
Cu respect,
Stela SUBOTIN,
Director GeneralTRANSELITGENERAL Asigurari

DESTINE Broker


ERVAX Grup
Sarbatori fericite! Fie ca 1 ianuarie 2021 sa fie un moment de cotitura spre mai bine, cu noroc, sanatate, bunastare protejata si multa pace in familie! La multi ani!

MOLDCARGO
E atat de aproape trecerea dintre ani...
Traiti in culori de sarbatoare!
Fiti gazda colindelor care ne readuc sfintenia de alta data.
Asiguram Bunastarea dvs.

Cu drag Moldcargo.Video