Munich Re, parteneriat cu Spectrum Labs, pentru identificarea comportamentului toxic in mediul online

Avatar autor XPRIMM
Autor
Cristian SUCA
Avatar
Cristian SUCA
Editor
Data articol
06.04.2021
Munich Re a incheiat un parteneriat cu Spectrum Labs, companie specializata in furnizarea de tehnologii, pentru identificarea comportamentului toxic online, informeaza Insurance Business Mag. Parteneriatul va ajuta la protejarea clientilor Spectrum Labs si la gestionarea riscurilor acestora.
PROMO
Parteneriatul subliniaza credibilitatea Spectrum Labs prin adaugarea unei componente financiare, pentru a garanta performanta tehnologiilor sale de identificare si detectare, mai arata sursa citata.

"Suntem incantati sa sprijinim Spectrum Labs in lupta impotriva continutului toxic in mediul online, sustinand performanta solutiei lor de Inteligenta Artificiala. Valoarea noastra adaugata in aceasta calatorie demonstreaza inca o data potentialul produsului nostru aiSure. Parteneriatul le ofera clientilor Spectrum Labs un semn clar de incredere si credibilitate", a declarat Greg BARATS - Senior Executive, Munich Re & President & CEO, HSB (companie ce face parte din grupul Munich Re).

"Ne mandrim ca suntem primii jucatori din spatiul tehnologic de incredere si siguranta care primesc sprijinul uneia dintre companiile de top din lume in domeniul asigurarilor si reasigurarilor. Validarea independenta a Munich Re pentru Inteligenta Artificiala a Spectrum Labs le va oferi clientilor linistea sufleteasca suplimentara ca tehnologia noastra limiteaza comportamentele daunatoare pe platformele lor si resursele necesare in cazul aparitiei unor neconcordante de performanta. Cresterea nivelului de incredere si siguranta in acest mod este esentiala, deoarece comportamentele daunatoare erodeaza experienta utilizatorilor si au un impact negativ asupra veniturilor", puncteaza si Justin DAVIS - CEO & Co-founder, Spectrum Labs.

Video