OMNIASIG lanseaza facilitatea de plata online a politelor

Avatar autor XPRIMM
Autor
Andreea RADU
Avatar
Andreea RADU
Redactor sef
Data articol
22.02.2021
OMNIASIG Vienna Insurance Group anunta lansarea facilitatii de plata online a tuturor politelor de asigurare emise de companie. Astfel, clientii pot plati pe website-ul companiei orice polita valabila.
PROMO
Este un nou pas in linie cu obiectivul strategic de digitalizare si inovatie pe care compania il urmareste constant, punand permanent pe primul plan nevoile clientilor sai si dorinta de a le oferi acestora o experienta cat mai placuta, simpla, sigura si rapida, in relatia cu produsele si serviciile companiei.

Astfel, pentru a plati online o polita de asigurare, asiguratul trebuie sa parcurga cativa pasi simpli:
  • Intra pe www.omniasig.ro, sectiunea Plata polite
  • Introduce seria si numarul politei sau IBAN-ul acesteia, suma de plata, precum si moneda in care va face plata.
Procesul este simplu, rapid si se poate realiza direct pe website-ul companiei, fiind necesar doar un card bancar. Prin aceasta facilitate, clientul poate plati orice polita de asigurare OMNIASIG valabila.

In perioada urmatoare, aceasta optiune de plata online a politelor va putea fi accesata si din aplicatia de mobil OMNIASIG ce se va lansa in curand.

OMNIASIG Vienna Insurance Group este prezenta de 25 de ani pe piata asigurarilor din Romania, mentinandu-se constant in topul celor mai mari asiguratori din tara. Compania are peste 1.100 de angajati si un portofoliu de peste 100 produse de asigurare, cu o retea de sucursale si agentii extinsa la nivel national.

OMNIASIG VIG a inregistrat in primele trei trimestre ale anului 2020, marcat puternic de provocarile cauzate de pandemie, o crestere de 3% a primelor brute subscrise, in comparatie cu primele noua luni ale anului trecut, la peste 975 milioane de lei. Conform standardelor de raportare IFRS in scop de consolidare, profitul brut inregistrat de companie a fost de aproape 56 milioane lei.

Video