OMNIASIG lanseaza noua sectiune "Contul meu" pe website-ul companiei

Avatar autor XPRIMM
Autor
Andreea RADU
Avatar
Andreea RADU
Redactor sef
Data articol
25.11.2021

OMNIASIG Vienna Insurance Group a lansat pe website-ul sau noua sectiune "Contul meu", adresata clientilor, in care acestia, dupa logarea in deplina siguranta, isi pot cumpara o asigurare de locuinta, facultativa si/sau obligatorie, simplu si rapid.

PROMO

In aceasta prima etapa de dezvoltare a acestei sectiuni, clientii pot achizitiona prin www.omniasig.ro polite de asigurare a locuintei: polita obligatorie PAD, polita de asigurare facultativa a locuintei sau un pachet ce le include pe ambele.

OMNIASIG va include treptat in aceasta sectiune o gama din ce in ce mai larga de produse si servicii. Un avantaj pentru cei care si-au descarcat deja aplicatia de mobil OMNIASIG si au cont in ea, este ca pot folosi aceleasi date de logare pentru a se conecta si in sectiunea "Contul meu" de pe www.omniasig.ro.

"In linie cu obiectivul strategic de digitalizare si inovatie pe care OMNIASIG il urmareste constant, compania isi aduce contributia la sustinerea unei industrii mai solide a asigurarilor, pregatite pentru viitor. Astfel, OMNIASIG urmareste permanent implementarea unor tehnologii noi, astfel incat experienta clientului sa fie una cat mai placuta si mai eficienta, iar procesul de achizitionare a politelor de asigurare sa poata fi facut si din confortul propriei case, atat de pe laptop/PC, cat si de pe telefon", au transmis oficialii asiguratorului.

OMNIASIG Vienna Insurance Group este prezenta din 1995 pe piata asigurarilor din Romania, mentinandu-se constant in topul celor mai mari asiguratori din tara. Compania, cu peste 1.100 de angajati, are un portofoliu de peste 100 produse de asigurare si o retea de sucursale si agentii extinsa la nivel national.

Valoarea totala a primelor brute subscrise de OMNIASIG Vienna Insurance Group in primele noua luni din 2021 a fost de peste 1,1 miliarde lei, in crestere cu peste 15% comparativ cu acelasi interval al anului trecut. Conform standardelor de raportare IFRS in scop de consolidare, profitul brut inregistrat de companie a depasit 40 milioane de lei.

Video