PRESTIGE Broker - 14 ani de profesionalism in brokerajul de asigurari

Avatar autor XPRIMM
Autor
Dana ZAHARIA
Avatar
Dana ZAHARIA
Editor
Data articol
21.09.2022
Warning: opendir(/public/website/xprimm.md/pictures/galerie/prestige2022): failed to open dir: No such file or directory in /public/website/xprimm.md/_functions.php on line 788 Warning: readdir() expects parameter 1 to be resource, boolean given in /public/website/xprimm.md/_functions.php on line 791 Warning: asort() expects parameter 1 to be array, null given in /public/website/xprimm.md/_functions.php on line 796 Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /public/website/xprimm.md/_functions.php on line 801 Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /public/website/xprimm.md/_functions.php on line 812

Recent, in perioada 16-17 septembrie, intr-o atmosfera prietenoasa si relaxanta, PRESTIGE Broker a sarbatorit 14 ani de activitate in domeniu. Evenimentul a reunit peste 100 de participanti.

PROMO

Au fost prezenti parteneri, colaboratori, reprezentanti ai societatilor de asigurare, precum si ai UNSICAR, BrokerNet si XPRIMM. A iesit in evidenta importanta activitatii in echipa si cea a colaborarii sustinute si de lunga durata cu toti jucatorii pietei asigurarilor. De remarcat ca acest spirit de colaborare a fost cultivat cu succes de catre PRESTIGE Broker de-a lungul fiecaruia din cei 14 ani de activitate.

La locul ales, o locatie inedita pentru intalnire, aflata in mijlocul naturii, intr-o zona viticola din localitatea Tohani, invitatii au avut parte de momente de divertisment, precum si de o sesiune de premiere cu diplome pentru patru mari categorii de premii, care au reflectat buna colaborare cu brokerul. Seara s-a incheiat cu o petrecere memorabila, apreciata de toti participantii.

"Intr-o perioada plina de schimbari pentru intreaga industrie a asigurarilor, PRESTIGE Broker alaturi de echipa sa, a reusit cu ajutorul suportului prompt al companiilor de asigurari, precum si cu ajutorul partenerilor si al colaboratorilor, care au raspuns pozitiv tuturor provocarilor si modificarilor pietei, sa continue trendul ascendent al vanzarilor", a declarat pentru Publicatiile XPRIMM, George ZAHARESCU, Director General, PRESTIGE Broker.

In acest context, au fost subliniate sprijinul, intelegerea si capacitatea profesionala a tuturor celor prezenti la eveniment, calitati fara de care nu s-ar fi reusit depasirea momentelor de tranzitie ale pietei si nici proiectarea unui viitor profitabil al industriei, in conditiile in care clientii solicita si apreciaza din ce in ce mai mult profesionalismul si promptitudinea.

Evenimentul a fost organizat cu sprijinul partenerilor UNIQA Asigurari, OMNIASIG VIG, GRAWE Romania, ALLIANZ-TIRIAC Unit, GENERALI Romania, EUROINS, GROUPAMA Asigurari, ASIROM VIG si ASITO KAPITAL.

In cadrul Premiilor Brokerilor de Asigurare 2022, decernate de catre XPRIMM - Asigurari & Pensii, PRESTIGE Insurance Broker a primit Premiul pentru DINAMISM SI INOVATIE. 
Click aici pentru detalii!

Video