PRIMM si INSURANCE Profile - acum si in Republica Moldova

Avatar autor XPRIMM
Autor
Oana RADU
Avatar
Oana RADU
Editor
Data articol
18.10.2010
Cele mai cunoscute publicatii dedicate pietelor de asigurari si pensii private din CEE, PRIMM - Asigurari & Pensii si INSURANCE Profile, vor fi lansate maine  oficial si in Republica Moldova. Astfel, piata moldoveneasca de asigurari, aflata in plina etapa de dezvoltare, are de acum publicatii dedicate care vor prezenta activitatea companiilor de profil si tendintele pe care le urmeaza.

Primele numere ale revistelor vor fi prezentate cu prilejul editiei inaugurale a Conferintei Nationale de Asigurari din Republica Moldova.

Numarul Special de octombrie dedicat Republicii Moldova al Revistei PRIMM - Asigurari & Pensii cuprinde, pe langa o prezentare detaliata a pietei de asigurari din Republica Moldova si a perspectivelor sale de dezvoltare, un Anuar al Asigurarilor dedicat acestei piete. Companiile de asigurari si de brokeraj in asigurari, cu retelele lor teritoriale si institutiile specializate sunt reunite in acest prim numar special al Revistei PRIMM.

Si daca PRIMM face o prezentare detaliata a principalilor actori din piata, INSURANCE Profile dedicat Republicii Moldova ne prezinta situatia in cifre, analizand rezultatele pietei dupa prima jumatate a anului 2010.

"Evolutia oricarei piete a asigurarilor nu se poate sustrage de la cea generala a economiei unei tari, de la cresterea veniturilor populatiei si de la cea a culturii de asigurari a cetatenilor ei. In acest context, este clar ca piata asigurarilor din Republica Moldova mai are inca un drum lung in fata, dar mai are si un mare potential care merita exploatat" afirma Oleg DORONCEANU, Coordonatorul Proiectelor dedicate Republicii Moldova in editorialul primului numar al INSURANCE Profile aferent acestei piete.

Click aici pentru a descarca PRIMM - Asigurari & Pensii!

Click aici pentru a descarca INSURANCE Profile !

Video