Pastila de sanatate, episodul 9: Totul despre conceptul programelor de wellness si cum pot fi implementate in companii

Avatar autor XPRIMM
Autor
Dana ZAHARIA
Avatar
Dana ZAHARIA
Editor
Data articol
25.02.2021
In episodul 9 al mini-seriei "Pastila de Sanatate" vei afla tot ce inseamna, de fapt, "wellness" sau starea de bine si vei descoperi 3 idei despre cum pot fi aceste programe utilizate in compania ta. Totodata, in episodul de astazi, vei afla de ce compania ta ar trebui sa ofere o asigurare de sanatate ca beneficiu extra-salarial.
PROMO
Mini-seria online Pastila de Sanatate, lansata in cadrul campaniei nationale de educatie financiara si de informare Luna Asigurarilor de Sanatate, urmareste sa aduca, in format animat, informatiile de baza despre asigurarile de sanatate si despre un stil de viata sanatos.

Videoclipurile includ, in functie de subiectul fiecarui episod, atat informatii generale de tip "Stiati ca" si sfaturi utile pentru un stil de viata sanatos, cat si detaliile de baza pe care fiecare roman ar trebui sa le stie despre asigurarile de sanatate.

Urmareste episodul 9 aici:Despre campanie

Campania de educatie financiara si de informare Luna Asigurarilor de Sanatate este initiata de APPA - Asociatia Pentru Promovarea Asigurarilor si se desfasoara cu sprijinul UNSAR.

Partenerii proiectului sunt: ALLIANZ-TIRIAC Asigurari, METROPOLITAN Life, EUROINS Romania, GROUPAMA Asigurari, DESTINE Broker, SIGNAL IDUNA, MERCER MARSH Benefits, PRO Fiduciaria, GrECo Romania, FUNK Broker, RENOMIA SRBA Insurance Broker, CAMPION Broker, DAW Management Broker, INTER Broker, AON Broker, GLOBASIG Broker, FABRICA DE ASIGURARI si HOBBIT Broker.

Partenerii media ai proiectului sunt RFI Romania, Asiguropedia, Revista BIZ si Ziua Veche.

Mai multe detalii sunt disponibile pe pagina de Facebook totuldespreasigurari.ro, pe totuldespreasigurari.ro, dar si pe Instagram/totuldespreasigurari.

Video