Piata de asigurari din Georgia - live pe YouTube XPRIMM TV, miercuri, 30 septembrie

Avatar autor XPRIMM
Autor
Cristian SUCA
Avatar
Cristian SUCA
Editor
Data articol
25.09.2020
Miercuri, 30 septembrie, ora 14.00 (EEST), XPRIMM Time for Business va fi din nou live pe canalul de YouTube XPRIMM TV, cu o editie dedicata pietei de asigurari din Georgia, arata xprimm.com. Cum au reusit asiguratorii sa faca fata dificultatilor generate de pandemia COVID si care sunt perspectivele pietei pentru perioada urmatoare - sunt cele doua intrebari la care vor raspunde oaspetii XPRIMM Time for Business.
PROMO
Invitatii speciali ai editiei XPRIMM Time for Business de saptamana viitoare vor fi David ONOPRISHVILI - Chairman, Insurance State Supervision Service of Georgia -, si Devi KHECINASHVILI - President of the Georgian Insurance Association -, insotiti de reprezentanti ai jucatorilor din piata locala, intr-o dezbatere virtuala gazduita de Daniela GHETU - Editorial Director, XPRIMM Publications.

In prima jumatate a anului 2020, sectorul de asigurari din Georgia a crescut cu 9,14%, pana la 109,4 milioane de euro. In acelasi timp, daunele achitate in aceeasi perioada au scazut semnificativ - cu mai mult de 24% y-o-y, conform datelor publicate de autoritatea locala de supraveghere. Intr-o perioada in care piata a fost marcata de criza globala COVID-19, este demn de remarcat faptul ca aceasta crestere a pietei a fost sustinuta de asigurarile de sanatate, care au generat peste 45% din totalul primelor pietei si au inregistrat o crestere de aproximativ 18% y-o-y.

Save the date si accesati canalul de YouTube XPRIMM TV, pentru o intalnire live de 45 de minute, in care veti afla cele mai noi aspecte ale pietei de asigurari din Georgia.Video