Romania

Premiile Brokerilor de Asigurare isi desemneaza joi castigatorii!


Premiile Brokerilor de Asigurare, evenimentul traditional dedicat recompensarii performantei in brokeraj, aflat la cea de-a IX-a editie, isi va anunta castigatorii joi seara - 27 februarie a.c.. Decernarea premiilor si trofeelor va avea loc in LOFT Lounge din Bucuresti.

Intr-o atmosfera destinsa, vom afla cine au fost cei mai performanti brokeri ai anului trecut, dar si care au fost cele mai inovatoare produse si parteneriate din piata de profil.

De peste 20 de ani, Publicatiile XPRIMM recunosc valorile si recompenseaza succesul unei industrii. Fiecare festivitate de premiera reprezinta un eveniment de traditie, marca si tinuta, un reper pentru recunoastera succesului in industria asigurarilor.

Rezervati-va aici un loc la Premiile Brokerilor de Asigurare!

Intr-o atmosfera eleganta si destinsa, liderii si specialistii din industria de asigurari vor avea si anul acesta parte de surprize.

Premiile Brokerilor de Asigurare 2020 sunt sustinute de GENERALI Romania, GRAWE Romania si POINTER Systems in calitate de Parteneri.

Valoarea primelor intermediate de brokeri a crescut, in primele 9 luni din 2019, cu peste 12% fata de perioada similara a anului trecut, pana la aproape 5,3 miliarde de lei, reprezentand 65% din totalul pietei locale de asigurari, conform ASF.

La sfarsitul lunii septembrie 2019, figurau inregistrati in evidentele Autoritatii de Supraveghere Financiara un numar de 334 de brokeri de asigurare si/sau reasigurare autorizati, din care: 288 societati active, 32 societati cu activitatea interzisa temporar si 14 societati cu activitatea suspendata.

Share |


Editor: Andreea RADU | Publicat pe 26.02.2020

Cele mai recente stiri:
» Noile tarife de referinta pentru politele RCA, in functie de varsta soferilor si masini! Modificarile sunt generate de daunalitate
» Despagubirile achitate pe segmentul asigurarilor de locuinte au crescut cu 47% in 2019
» Cat au castigat angajatii din asigurari si pensii private in luna februarie?
» Campania de rebranding a ASIROM VIG, premiata international
» Numarul dosarelor de dauna RCA a crescut in T4 2019. Durata medie de plata a fost de peste 16 zile
» Care este asiguratorul cu cei mai multi abonati pe YouTube?
» ARTS avetizeaza: In timpul situatiilor de criza este posibila cresterea criminalitatii, inclusiv a furturilor din locuinta
» Impactul suspendarii politelor RCA pentru industria de asigurari
» Decontarea directa: Cati asigurati RCA au cumparat aceasta clauza in 2019?
» Insurance Europe sustine declaratia GFIA privind raspunsul asiguratorilor in fata COVID-19


Create AccountLog In Your Account