Romania

Premiile Brokerilor de Asigurare isi desemneaza joi castigatorii!


Premiile Brokerilor de Asigurare, evenimentul traditional dedicat recompensarii performantei in brokeraj, aflat la cea de-a IX-a editie, isi va anunta castigatorii joi seara - 27 februarie a.c.. Decernarea premiilor si trofeelor va avea loc in LOFT Lounge din Bucuresti.

Intr-o atmosfera destinsa, vom afla cine au fost cei mai performanti brokeri ai anului trecut, dar si care au fost cele mai inovatoare produse si parteneriate din piata de profil.

De peste 20 de ani, Publicatiile XPRIMM recunosc valorile si recompenseaza succesul unei industrii. Fiecare festivitate de premiera reprezinta un eveniment de traditie, marca si tinuta, un reper pentru recunoastera succesului in industria asigurarilor.

Rezervati-va aici un loc la Premiile Brokerilor de Asigurare!

Intr-o atmosfera eleganta si destinsa, liderii si specialistii din industria de asigurari vor avea si anul acesta parte de surprize.

Premiile Brokerilor de Asigurare 2020 sunt sustinute de GENERALI Romania, GRAWE Romania si POINTER Systems in calitate de Parteneri.

Valoarea primelor intermediate de brokeri a crescut, in primele 9 luni din 2019, cu peste 12% fata de perioada similara a anului trecut, pana la aproape 5,3 miliarde de lei, reprezentand 65% din totalul pietei locale de asigurari, conform ASF.

La sfarsitul lunii septembrie 2019, figurau inregistrati in evidentele Autoritatii de Supraveghere Financiara un numar de 334 de brokeri de asigurare si/sau reasigurare autorizati, din care: 288 societati active, 32 societati cu activitatea interzisa temporar si 14 societati cu activitatea suspendata.

Share |


Editor: Andreea RADU | Publicat pe 26.02.2020

Cele mai recente stiri:
» EXCLUSIV: Topul brokerilor de asigurare dupa primul trimestru din 2020. MARSH devine lider
» VIDEO: Iancu GUDA, Presedintele AAFBR: Romania are nevoie urgent de o schema de garantare a creditului comercial
» FII CALM LA VOLAN! Descarca kit-ul, cere-ti pachetul de stickere!
» Asiguratorii au optat pentru mai multa protectie si au cedat in reasigurare circa 43% din subscrierile non-life in T1 2020
» VIDEO: Constatarea daunelor: Cat de prietenoase sunt interfetele digitale pentru consumator? Principalele declaratii!
» Cum au evoluat asigurarile de locuinte in primele trei luni din 2020?
» Studiu AEGON: 41% dintre parintii din Romania sunt ingrijorati din cauza contextului generat de coronavirus
» ASF: Noi aprobari in conducerea VERASIG Broker si BCR Pensii
» Constatarea daunelor: Cat de prietenoase sunt interfetele digitale pentru consumator?
» WATFORD isi va inceta subscrierile RCA de pe piata locala, incepand cu luna septembrie


Create AccountLog In Your Account