Romania

Mai sunt doua saptamani pana la ICAR 2018

25.09.2018

ICAR 2018 - Forumul International de Riscuri Catastrofale, cel mai mare forum european dedicat riscurilor catastrofale din aceasta toamna, va avea loc peste doua saptamani, pe 9 octombrie a.c., la Hotelul Sheraton din Bucuresti.

Revolutia tehnologica si efectele ei asupra clientilor de asigurari

25.09.2018

Dezvoltarea tehnologica schimba toate procesele din domeniul asigurarilor. Despre impactul digitalizarii asupra pietei de asigurari si asupra clientilor discuta Liviu CHIRIC - Partner in cadrul societatii de avocatura CHIRIC & CHIRIC -, Mihaela CIRCU - Project Manager, APPA (Asociatia Pentru Promovarea Asigurarilor) - si Sergiu COSTACHE - Revista PRIMM Asigurari & Pensii - in cadrul emisiunii "Ora de risc", difuzata astazi de RFI Romania, incepand cu ora 17:30.

Numiri aprobate de ASF in conducerea a doi asiguratori

25.09.2018

Consiliul Autoritatii de Supraveghere Financiara (ASF) a autorizat, in cadrul sedintei de marti - 25 septembrie a.c., prelungirea mandatelor unor membri din conducerea a doua companii de asigurari.

Barbati vs femei: Cine cumpara mai des clauza de Decontare Directa atasata politelor RCA?

25.09.2018

Decontarea Directa a fost introdusa in legislatia locala in urma cu aproximativ un an, fiind un serviciu auxiliar de gestionare a daunelor de catre asiguratorii RCA a propriilor asigurati.

7 milioane lei - costul lucrarile de reabilitare a constructiilor hidrotehnice din Bacel, afectate de inundatii

25.09.2018

Lucrarile de refacere a infrastructurii hidrotehnice afectata de inundatiile care au avut loc in aceasta vara in judetul Covasna au inceput si costa peste 7 milioane de lei, urmand sa fie finalizate pana in luna decembrie a acestui an.

#treazlavolan si 5 to go lanseaza ultima provocare a saptamanii!

24.09.2018

Sunteti gata pentru ultima provocare dedicata soferilor, lansata in cadrul campaniei nationale de siguranta si preventie rutiera FII TREAZ LA VOLAN! si premiata de 5 to go?

Sondaj 1asig.ro: Este pregatita piata asigurarilor sa aplice cerintele IDD?

24.09.2018

2018 este considerat ca fiind unul dintre cei mai marcati ani de schimbarile legislative de pe piata de asigurari. Cea mai de actualitate este Directiva europeana privind distributia de asigurari - IDD, care va avea impact considerabil, atat in industrie, cat si asupra consumatorilor. Dar este pregatita piata sa aplice noile cerinte?

Cursuri, prezentari de produse inovative si networking la LEADER TEAM INSTITUTE

24.09.2018

Echipa LEADER Team Broker s-a reunit la Casa Vlasia din Snagov in perioada 20-22 septembrie cu prilejul evenimentul LEADER TEAM INSTITUTE - Editia 2018. Timp de trei zile, alaturi de partenerii asiguratori si de traineri de specialiate, au fost prezentate produse de asigurare inovative (Cyber Risk, PITech etc), dar si cursuri de leadership si comunicare.

Castiga una din cele 7 invitatii la IMWorld 2018!

24.09.2018

Compania de audit si consultanta OMEGA Trust pune la bataie 7 invitatii la evenimentul Internet & Mobile World 2018!

Ultima zi a campaniei #donatorTreazlavolan

21.09.2018

Astazi, 21 septembrie a.c., este ultima zi in care mai gasiti standul #donatorTreazlavolan la Centrul de Transfuzie Sanguina (CTS) - Bucuresti. Multumim tuturor celor care au venit saptamana aceasta sa salveze vieti alaturi de noi! Toti cei care doresc sa doneze, dar nu au reusit sa ajunga zilele acestea, se pot prezenta in continuare oricand la CTS Bucuresti sau la Centrele de transfuzie sanguina din tara, intre 7:30 si 13:30.Create AccountLog In Your Account