Romania

GDPR: Insurance Europe a publicat o lista a principalelor obligatii ale asiguratorilor sub noua reglementare

22.05.2018

Insurance Europe, federatia europeana ce reuneste asociatiile nationale ale asiguratorilor si reasiguratorilor, a publicat o lista cu principalele obligatii pe care trebuie sa le indeplineasca asiguratorii odata cu intrarea in vigoare a GDPR - Regulamentul General pentru Protectia Datelor Personale, pe 25 mai a.c.

Studiu: Angajatii se simt motivati de beneficii, precum asigurarile private de sanatate

22.05.2018

Daca in trecut munca aducea doar siguranta zilei de maine si se considera ca un salariu mai mare ne ofera automat si bucuria de a munci, astazi ii gasim pe angajati punand mai multe conditii, avand mai multe asteptari de la locul unde isi petrec mai bine de jumatate din viata. Printre beneficiile dorite se numara asigurarile private de sanatate, se arata intr-un studiu recent.

Gheorghe GRAD, RENOMIA SRBA Broker: Cuvantul "digitalizare" a devenit foarte important pentru grup

22.05.2018

La nivel de grup, cuvantul "digitalizare" a devenit atat de important incat, de la inceputul acestui an, au fost contractati 5 specialisti de top in diverse arii ale acestui domeniu, devenind o directie prioritara de dezvoltare, a declarat, pentru Publicatiile XPRIMM, Gheorghe GRAD, Country Manager, RENOMIA SRBA Broker.

TRANSGAZ dispune de 5 milioane euro pentru a cumpara asigurari private de sanatate

22.05.2018

Societatea Nationala de Transport Gaze Naturale TRANSGAZ SA Medias va organiza, in iunie, o licitatie deschisa pentru achizitia de servicii de asigurare voluntara de sanatate pentru angajatii companiei, pe o perioada de patru ani.

Blocarea contributiilor - ce fel de pensii vor avea romanii peste 10 ani?

22.05.2018

Despre situatia actuala a Pilonului II de pensii private obligatorii, dar si despre viitorul pensiilor, discuta Mihai BOBOCEA, Purtatorul de cuvant al APAPR - Asociatia pentru Pensiile Administrate Privat din Romania si Sergiu COSTACHE - Revista PRIMM Asigurari & Pensii in cadrul emisiunii "Ora de risc", difuzata astazi de RFI Romania, incepand cu ora 17:30.

Erwin HAMMERBACHER: Asigurarea de viata este un instrument recomandat de economisire in vederea pensionarii

21.05.2018

Economisirea pe termen lung prin intermediul unei asigurari de viata reprezinta o solutie recomandata si tinerilor antreprenori, care, prin randamentele garantate, pot obtine securitatea financiara de care au nevoie. De asemenea, asigurarea de viata constituie un instrument recomandat de economisire in vederea pensionarii, a declarat, pentru Publicatiile XPRIMM, Erwin HAMMERBACHER, CEO, BCR Asigurari de Viata

VIDEO: Quartz Broker a organizat prima Conferinta de Vanzari

21.05.2018

Quartz-Asig Broker de Asigurare a organizat, in weekendul 18-20 mai 2018, prima Conferinta de Vanzari a companiei, dupa 7 ani de existenta, in orasul Alba-Iulia, prilej cu care au fost premianti cei mai performanti parteneri.

ALLIANZ-TIRIAC asigura angajatii ROMATSA pentru 39 milioane lei

21.05.2018

ALLIANZ-TIRIAC Asigurari a castigat licitatia organizata de R.A. ROMATSA - Administratia Romana a Serviciilor de Trafic Aerian pentru achizitia de servicii de asigurare, fara fransiza, a salariatilor pentru pierderea licentei/ brevetului/certificatului de functionare, pe o perioada de 48 luni.

VIDEO: Matti LEPPALA, PensionsEurope: Beneficiile sistemelor de pensii finantate privat sunt pe termen lung

21.05.2018

Presiunea demografica creste la nivel european, iar problema pensiilor devine acuta atat in UE, cat si in Romania. Despre situatia pensiilor in Europa, dar si despre modul in care ar putea fi reduse efectele imbratranirii demografice si ale scaderii natalitatii a vorbit Matti LEPPALA, Secretary General & CEO, PensionsEurope & Chair, OPSG of EIOPA, in cadrul celei mai recente editii a emisiunii XPRIMM Time for Business.

Subscrierile Gothaer Asigurari au crescut cu 21,7% in 2017 si cu 37% in primul trimestru din 2018

17.05.2018

Anul trecut a adus pentru Gothaer Asigurari Reasigurari o crestere de doua cifre (21,7%) a primelor brute subscrise comparativ cu 2016, depasind 119 milioane lei. Raportat la dinamica petei de asigurari generale non-RCA din Romania, de 8,2% , rezultatul confirma o dezvoltare solida a companiei Gothaer in tara noastra.
Create AccountLog In Your Account