Romania

Implementarea legislatiei IDD, dezbatuta la evenimentul "XPRIMM Time for Business: IDD - Provocarea Anului in Asigurari"

15.10.2018

Evenimentul "XPRIMM Time for Business: IDD - Provocarea Anului in Asigurari", organizat astazi, 16 octombrie a.c., reuneste actorii pietei de asigurari, care vor dezbate stadiul elaborarii legislatiei secundare in vederea aplicarii Legii privind distributia de asigurari - IDD, dar si efectele asupra pietei si asupra consumatorilor. Urmariti principalele declaratii!

Castigurile angajatilor din asigurari si pensii private s-au diminuat in luna august

16.10.2018

Castigul mediu al angajatilor din domeniul asigurarilor si pensiilor private s-a redus cu aproape 6% in luna august 2018 fata de luna precedenta, potrivit informatiilor publicate de Institutul National de Statistica (INS).

Hall of Fame: campania "Octombrie - Luna Asigurarilor de Locuinte", sprijinita de agenti si brokeri din toata tara. Alatura-te si tu!

16.10.2018

In primele doua saptamani de la lansarea celei de-a sasea editii a campaniei "Octombrie - Luna Asigurarilor de Locuinte", agenti si brokeri in asigurari din toata tara s-au alaturat deja campaniei in calitate de sustinatori oficiali.

Ce ofera nou Legea IDD pentru consumatorul de asigurari?

16.10.2018

Despre asteptarile brokerilor si clientilor de asigurari dupa implementarea legislatiei privind distributia in asigurari - IDD, rolul pe care il vor avea intermediarii, si nu numai, vor discuta Stefan PRIGOREANU - Vicepresedinte, PRBAR -, Catalin CAMPEANU - Director General Adjunct, ISF - si Sergiu COSTACHE - Revista PRIMM Asigurari & Pensii - in cadrul emisiunii "Ora de risc", difuzata astazi de RFI Romania, de la ora 17:30.

In memoriam Gabriel TELEAGA

16.10.2018

Gabriel Ion TELEAGA, cunoscut specialist in domeniul asigurarilor, cu o vasta experienta pe segmentul daunelor, va fi condus astazi pe ultimul drum de catre familie, colegi si apropiati.

TEST: Tu cat de pregatit esti sa faci fata riscurilor care iti ameninta locuinta? Vezi ce punctaj obtii!

15.10.2018

Pericolele pandesc la tot pasul. Tu cat de pregatit esti sa le faci fata? Fa testul si vezi ce punctaj obtii!

Campanie nationala de informare cu privire la rolul asigurarii obligatorii a locuintelor

15.10.2018

Autoritatea de Supraveghere Financiara (ASF) si Pool-ul de Asigurare Impotriva Dezastrelor Naturale (PAID) organizeaza, in perioada 15 - 19 octombrie 2018, la nivel national, o campanie de constientizare a importantei asigurarii obligatorii a locuintelor.

Viitorul schemelor de garantare din domeniul asigurarilor, dezbatut la Conferinta IFIGS: Principalele declaratii!

15.10.2018

Romania, prin Fondul de Garantare a Asiguratilor - FGA, a gazduit, in data de 11 octombrie a.c., cea de-a V-a editie a Conferintei Forumului International al Schemelor de Garantare in Asigurari - IFIGS. Cititi principalele declaratii!

Cel mai complex exercitiu de interventie post-seism a inceput sambata in Bucuresti. Bilant: Peste 3.000 de morti si mii de cladiri afectate

13.10.2018

Sambata, incepand cu ora 9.00, s-a declansat exercitiul national "SEISM 2018" care consta in punerea in aplicarea a Conceptiei nationale de raspuns post-seism, potrivit Inspectoratului General pentru Situatii de Urgenta - IGSU. Exercitiul se desfasoara pe parcursul a 5 zile. Conform scenariului, bilantul de luni dimineata indica peste 3.000 de morti in Capitala si peste 4.000 de cladiri afectate.

Politia Romana: Peste 60 de soferi depistati cu viteze de peste 180km/h

15.10.2018

Politistii Brigazii Autostrazi si Misiuni Speciale a Politiei Romane au depistat, saptamana trecuta, 61 de persoane care conduceau cu viteze de peste 180 km/h, 12 cu viteze de peste 200 km/h si 3 care conduceau sub influenta alcoolului. Cea mai mare viteza inregistrata de radar a fost de 216 km/h, pe autostrazile A2 si A3.Create AccountLog In Your Account