Romania

Calin RANGU, ales Vicepresedinte in Comitetul InsurTech Task Force al EIOPA

21.02.2018

Calin RANGU, Director al Directiei Supraveghere Intermediari si Monitorizarea Regulilor de Conduita si reprezentantul ASF in Comitetul InsurTech Task Force (ITF) din cadrul Autoritatii Europene pentru Asigurari si Pensii Ocupationale (EIOPA), a fost ales in unanimitate Vicepresedinte al ITF, in prima reuniune a Comitetului, care a avut loc pe 20 februarie 2018.

Care sunt cel mai des intalnite "gafe" din CV-uri?

21.02.2018

Uneori, chiar daca au aflat deja ce ar trebui sa contina un CV de angajare, potentialii candidati nu iau in considerare toate detaliile si, "fac gafe" cand vine vorba de informatiile pe care le transmit mai departe recrutorilor. Care sunt, conform specialistilor HR din asigurari, cele mai neobisnuite informatii peste care au dat pana acum in CV-urile de angajare?

VIDEO: Ce solutii au asiguratii nemultumiti?

21.02.2018

Industria de asigurari pune un accent deosebit pe protectia consumatorilor si rezolvarea, pe cat posibil pe cale amiabila, a unor probleme ce pot aparea pe parcursul unui contract de asigurare, atat cu persoanele fizice, cat si cu cele juridice. Astfel, clientii dispun de mai multe instrumente la care pot apela daca sunt nemultumiti.

Oferta speciala la "The European Consumer Protection Conference": Platesti un bilet de participare si primesti unul gratis

21.02.2018

Daca vrei sa participi la "The European Consumer Protection Conference", profita si de oferta speciala pregatita in acest sens. Astfel, daca platesti un bilet de participare la acest eveniment, primesti BONUS un bilet gratuit. Oferta este valabila pana in data de 28 februarie. Nu mai astepta, ia un coleg cu tine si participati impreuna la dezbateri. Inregistrati-va ACUM!

Solutiile AUDATEX pentru Era Digitala aduc inovatie in ecosistemul daunelor auto

21.02.2018

"Numarul tot mai mare al vehiculelor care circula pe soselele din Romania, si in special cresterea accelerata a numarului autoturismelor second hand inmatriculate la noi in tara, vor face ca activitatea de procesare a fluxului de daune sa devina o provocare tot mai mare pentru industria de asigurari", sunt de parere specialistii companiei AUDATEX.

"Business interruption" - principala ingrijorare a managerilor ca urmare a incidentelor cibernetice

20.02.2018

Riscurile cibernetice se regasesc in fruntea riscurilor la care sunt expuse corporatiile, insa strategiile de gestionare ale acestora nu tin pasul cu amenintarea reala pe care acestea le constituie, cu complexitatea dezvoltarii acestora, respectiv cu potentialul impact financiar pe care acestea le au, se arata intr-un sondaj dezvoltat de MARSH in parteneriat cu MICROSOFT.

Atentie la biciclisti! Numarul accidentelor grave in care au fost implicati s-a dublat in 5 ani

20.02.2018

Aproximativ trei sferturi dintre cetateni (73,6%) apreciaza ca nivelul de siguranta pe drumurile publice din Romania este redus (scazut sau foarte scazut), se arata in cea de-a sasea editie a "Buletinului sigurantei rutiere", publicat recent de Politia Romana.

Ai o dauna si esti nemultumit de solutia data de asigurator. Ce variante ai?

20.02.2018

Ce solutii de rezolvare a unor nemultumiri le sunt disponibile clientilor de asigurari, cresterea increderii consumatorilor in industria de asigurari, aparitia primului centru de aribitraj de specialitate in asigurari, si nu numai, se numara printre subiectele ce vor fi dezbatute de Narcis PAVALASCU - partener fondator al PAVALASCU Risk Consultants si Presedinte ACAMA, Gheorghe GRAD - Country Manager Romania, RENOMIA SRBA Broker si Sergiu COSTACHE - Revista PRIMM Asigurari & Pensii in cadrul emisiunii "Ora de risc", difuzata astazi de RFI Romania, incepand cu ora 17:30.

Retragerea autorizatiei de functionare a ATE Insurance, cumparata de EUROINS, a fost publicata in Monitorul Oficial

20.02.2018

Decizia Consiliul Autoritatii de Supraveghere Financiara (ASF) de aprobare a transferului portofoliului de asigurari de la societatea ATE Insurance Romania, in calitate de cedent, catre societatea EUROINS Romania Asigurare Reasigurare, in calitate de cesionar, si a cererii de incetare a activitatii si retragere a autorizatiei de functionare a ATE Insurance Romania a fost publicata in Monitorul Oficial.

Premiile Brokerilor de Asigurare, decernate pe 28 februarie! Inregistrati-va acum!

19.02.2018

Cea de-a VII-a editie a Premiilor Brokerilor de Asigurare, evenimentul deja traditional dedicat recompensarii performantei in brokeraj, isi va anunta premiantii in mai putin de 10 zile.

Create AccountLog In Your Account