Romania

INFOGRAFIC: Fii #treazlavolan in mini-vacanta de 15 august! 9 recomandari pentru a fi in siguranta la volan!

14.08.2018

Mini-vacanta de 15 august poate reprezenta un prilej excelent de a calatori, la mare sau la munte, in tara sau in afara ei, pentru a va bucura de cateva zile de relaxare. Indiferent unde alegeti sa va petreceti mini-vacanta, daca plecati cu masina iata cateva recomandari pentru a fi in siguranta la volan si a evita producerea de accidente:

EUROINS Romania: Profit brut de circa 26 milioane lei in S1 2018

14.08.2018

In primele sase luni ale anului 2018, EUROINS Romania a inregistrat prime brute subscrise in valoare totala de 200,1 milioane leva (circa 476 milioane lei), in scadere cu aproape 25% comparativ comparativ cu aceeasi perioada a anului trecut (266,2 milioane leva), potrivit rezultatelor publicate de EUROHOLD, holdingul bulgar care detine EUROINS Insurance Group - actionarul majoritar al subsidiarei din Romania.

Trenul marfar deraiat duminica este asigurat la OMNIASIG VIG

13.08.2018

Trenul marfar incarcat cu biodisel, care a deraiat duminica dimineata pe magistrala 900 Caracal-Craiova, pe raza localitatii Carcea din judetul Dolj, este asigurat de compania OMNIASIG Vienna Insurance Group.

Patrice LUSCAN a fost ales Presedinte al Asociatiei Internationale de Asigurari de Credite si Garantii

14.08.2018

La Adunarea Generala Anuala a ICISA - Asociatia Internationala de Asigurari de Credite si Garantii, care a marcat aniversarea a 90 de ani, membrii l-au ales pe Patrice LUSCAN, Director de Marketing si Inovare al Grupului COFACE, in calitate de Presedinte al ICISA.

Campania "FII TREAZ LA VOLAN!": Citeste brosura, asculta spotul, completeaza testul de atentie in trafic!

13.08.2018

Campania nationala de siguranta si preventie rutiera "FII TREAZ LA VOLAN!" continua, pana pe 20 septembrie, cu distributia brosurilor in Bucuresti si in principalele orase din tara, precum si cu difuzarea mesajelor de informare pe principalele retele sociale si la radio, dar si cu un test de atentie dedicat participantilor la trafic.

Despagubiri estimate la 15 mil. lei dupa fenomenele meteo din iunie-iulie, in baza politelor facultative de locuinte

13.08.2018

Uniunea Nationala a Societatilor de Asigurare si Reasigurare din Romania - UNSAR - anunta ca au fost deschise peste 2.500 de dosare de dauna dupa fenomenele meteo severe din lunile iunie si iulie ale acestui an. Pagubele estimate sunt de 15 milioane de lei, suma care va fi despagubita de asiguratori in baza politelor facultative de locuinte.

Politistii rutieri au retinut peste 1.000 de permise de conducere, in weekend

13.08.2018

Politistii rutieri au desfasurat, weekendul trecut, activitati pentru cresterea sigurantei in trafic, fiind retinute peste 1.000 de permise de conducere si retrase 183 de certificate de inmatriculare.

Ce cursuri desfasoara ISF in perioada urmatoare?

13.08.2018

Cursuri online, dar si seminarii la clasa, adresate atat profesionistilor din asigurari, cat si profesionistilor din domeniul financiar interesati de dezvoltarea profesionala se numara pe lista programelor pregatite de Institutul de Studii Financiare - ISF in perioada urmatoare.

Pentru ce asiguratori "lucreaza" brokerii cel mai mult?

10.08.2018

Aproape jumatate din valoarea primelor intermediate de brokerii de pe piata locala a intrat in conturile a trei companii de asigurari, conform raportului Autoritatii de Supraveghere Financiara - ASF aferent primului trimestru din 2018.

Vineri, brosura FII TREAZ LA VOLAN! s-a distribuit impreuna cu ziarul LIBERTATEA

10.08.2018

Editia de vineri, 10 august a.c., a uneia dintre cele mai bine vandute publicatii din Romania - cotidianul LIBERTATEA - a adus cititorilor, pe langa materialele editoriale obisnuite, si sfaturi rutiere. Astfel, brosura campaniei FII TREAZ LA VOLAN! a fost distribuita impreuna cu ziarul, ca insert intre paginile acestuia.








Create Account



Log In Your Account