SURSE: Vechea conducere a MOLDASIG, inlocuita fortat

Avatar autor XPRIMM
Autor
Bianca CIOCOTISAN
Avatar
Bianca CIOCOTISAN
Redactor
Data articol
11.11.2020
La inceputul acestei saptamani, reprezentantii actualei administratii insotiti de agentii de paza a unei firme private de securitate au intrat in sediul MOLDASIG pentru a schimba personalul cu functie de raspundere din companie cu alte persoane, au declarat pentru xprimm.md surse din piata.
PROMO
"Oamenii lui V. PLATON, insotiti de agentii de paza a unei agentii private au intrat luni
(n.r. 09 noiembrie a.c.) in sediul companiei, inlaturand personalul cu functii de raspundere si instaurand alte persoane, inclusiv dintre cei care s-au "manifestat" prin gestiune paguboasa in cadrul unor companii de asigurari, cum ar fi ASITO SA", au precizat sursele noastre.

Reamintim faptul ca Judecatoria Chisinau a dispus suspendarea executarii mai multor Hotarari ale Comisiei Nationale a Pietei Financiare cu privire la unele masuri fata de actionarii MOLDASIG si a instituit administrarea provizorie de catre doua companii de audit, conform unui document de decizie a instantei judecatoresti.

In plus, marti, 10 noiembrie, a.c., Comisia Nationala a Pietei Financiare din Republica Moldova a aprobat o Ordonanta potrivit careia, pana la a aprobarea actualei administratii, conturile bancare ale MOLDASIG vor fi blocate, pentru efectuarea oricarei tranzactii fiind necesar avizul Autoritatii de Supraveghere.

Video