Scadere, stagnare sau un nou an record? Aceasta este intrebarea la care se va raspunde la PROVOCARI 2023

Avatar autor XPRIMM
Autor
Dana ZAHARIA
Avatar
Dana ZAHARIA
Editor
Data articol
27.01.2023

Prima dezbatere majora a pietei de asigurari din acest an va avea loc luni, 6 februarie a.c., la Hotel Marshal Garden.

PROMO

"Provocari 2023" este un eveniment de traditie, care reuneste an de an cei mai importanti stakeholderi din piata asigurarilor - companii de asigurare, brokeraj in asigurari, supraveghere, IT, avocatura si asociatii profesionale - la nivel de top management.

In cadrul evenimentului discutiile se vor concentra pe analiza perspectivelor anului 2023, atat cu privire la intreaga piata a asigurarilor, cat si cu privire la solutiile care pot contracara efectele inflatiei crescute, ale provocarilor macroeconomice, geostrategice si climatice.

Totodata, vor fi analizate mai multe linii de business in ceea ce priveste dezvoltarea lor pentru a facilita cumpararea altor tipuri de asigurari in randul clientilor.

XPRIMM Time for Business este un eveniment recunoscut si apreciat de intreaga piata a asigurarilor si se desfasoara sub forma unei mese rotunde.

Discutiile din cadrul dezbaterii se vor concentra pe directiile spre care se va indrepta piata asigurarilor anului in curs, pregatind intregul segment sa adopte o mai eficienta gestionare a provocarilor.

Evenimentul se desfasoara cu sprijinul Partenerului Oficial - Life is Hard, a Partenerilor Principali - Euroins, BRD Asigurari de Viata si a Partenerilor - Future Healthcare si Asisoft.

Video