Serviciul de Protectie si Paza Bucuresti cauta asigurator RCA si CASCO pentru parcul auto

Avatar autor XPRIMM
Autor
Bianca CIOCOTISAN
Avatar
Bianca CIOCOTISAN
Redactor
Data articol
29.09.2020
Serviciul de Protectie si Paza UM 0149 F Bucuresti organizeaza, in luna octombrie, o licitatie pentru achizitionarea unui pachet de servicii RCA (pentru minim de 480, maximum 506 autovehicule) si CASCO (minim 80, maximum 95 autovechiule) apartinand Serviciului.
PROMO
Valoarea contractului este estimata intre 531.440 si 633.876 lei, pe o perioada de 12 luni, conform anuntului de participare la licitatie publicat in SICAP.

Criteriul de atribuire a contractului va fi reprezentat de pretul cel mai scazut.

"In cazul politelor emise pentru perioade mai mici de 12 luni, prima lunara se calculeaza ca raport de 1/12 din tariful anual ofertat. In plus, documentul Carte Verde va fi valabil pentru statele membre ale Uniunii Europene, statele parti la Acordul privind Spatiul Economic

European si Elvetia, Serbia. Suplimentar, vor fi acoperite teritoriile urmatoarelor state, fara plata din partea achizitorului a unor prime suplimentare celei ofertata pentru RCA: Moldova, Republica Macedonia de Nord, Muntenegru, Bosnia si Hertegovina, Albania si Turcia", precizeaza sursa citata.

In plus, politele CASCO se vor incheia pentru situatii in care sunt produse daune autivehicukelor provocate de incendii, impactul cu animale, fenimene naturake, loviri, zgarieri, explozii accidentale, etc.

In cazul persoanelor aflate in autovehicul la momentul producerii unui eveniment asigurat, limita de despagubire va fi de 2.000 de euro/ perioana, conform caietului de sarcini.

Asigurarea CASCO va fi incheiata fara fransiza, iar valoarea minima a daunei care va fi despagubita este de 2.000 de lei.

Termenul limita pentru primirea ofertelor sau a cecerilor de participare este de 14 octombrie 2020, ora 15:00.

*sursa foto: Serviciul de Protectie si Paza Bucuresti/Facebook

Video