Romania

Societatea de Transport Public Timisoara cauta asigurator RCA pentru parcul auto


Societatea de Transport Public Timisoara (STPT) organizeaza, in luna noiembrie, o licitatie pentru achizitionarea unui pachet de servicii de asigurare obligatorie auto RCA, pentru 286 de autovehicule, inclusiv pentru bunurile si bagajele calatorilor.

Valoarea contractului este de 890.000 de lei, pentru 12 luni, potrivit anuntului de participare la licitatie publicat in SICAP.

Conform caietului de sarcini, se vor asigura un numar de 286 de autovehicule dintre care 105 autobuze, 64 de autoturisme, autocamioane, utilaje si semiremorca, 70 de tramvaie si 47 de troleibuze.

Societatea de Transport Public Timisoara vrea sa cuprinda in polita si asigurarea calatorilor transportati si bunurile acestora. "STPT are obligatia de a asigura publicul calator pentru cazurile de accidente si deteriorari de bunuri si bagaje rezultate din accidente (in caz de neasigurare nu se vor elibera de catre Autoritatea Rutiera Timis licentele de executie pentru traseu si autovehicule)", potrivit caietului de sarcini.

De asemenea, STPT anunta ca asigurarea RCA va mai trebui sa cuprinda si asigurarea de raspundere civila legala pentru pagube produse tertilor de catre reteaua de contact, sustinatorii acesteia si linia cale, precum si cele produse de personalul angajat din cadrul STPT pentru intretinerea retelei de contact si a liniei cale.

Criteriul de atribuire a contractului este dat de pretul cel mai mic.


Share |


Editor: Bianca CIOCOTISAN | Publicat pe 12.11.2019

Cele mai recente stiri:
» UNSICAR are 6 membri noi. MARSH si SAFETY au revenit in asociatie
» CONCURS dedicat soferilor pregatiti pentru iarna
» Performantele pietei de asigurare, premiate la Gala UNSICAR 2019
» METROPOLITAN Life sustine a sasea editie a Life Changer - program care contribuie la independenta financiara a tinerilor
» Regulamentul privind durabilitatea in sectorul serviciilor financiare va intra in vigoare din martie 2021
» Valentin IONESCU: ASF vine in sprijinul dezvoltarii tehnologiilor moderne pe pietele financiare nebancare
» Pactul Ecologic al UE - lupta impotriva schimbarilor climatice
» Campanie dedicata sigurantei copiilor si tinerilor
» Ionut BACIU si Cosmin TUDOR - noi membri in managementul PAID Romania
» VIDEO: Cum a evoluat piata de brokeraj in 2019?


Create AccountLog In Your Account