Asigurari

Proiect CNPF: Asiguratorii si intermediarii in asigurari nu vor mai putea oferi cadouri / promotii clientilor la cumpararea asigurarii RCA

15.10.2018

Modul de calcul al pretului la asigurarea obligatorie auto din Moldova (RCA) ar putea fi revizuit in curand, potrivit unui proiect de hotarare in acest sens lansat spre consultare publica de catre autoritatea de supraveghere de la Chisinau (CNPF).

Au fost asigurate apartamentele afectate de explozia din sectorul Rascani? Afla aici cat te costa si ce acopera o asigurare de locuinta!

10.10.2018

O explozie puternica produsa recent intr-un bloc de locuinte din Chisinau a cauzat moartea a patru persoane si pagube materiale semnificative. Potrivit autoritatilor, tragedia s-ar fi produs din cauza unei butelii de gaz, fiind afectate sau distruse complet mai multe apartamente de la cel putin 4 etaje ale blocului in cauza.

Premierul Pavel FILIP, referitor la situatia pe Carte Verde: Acolo unde apar probleme, suntem gata sa intervenim

08.10.2018

Garantarea stabilitatii pietei de asigurari este o prioritate a Guvernului de la Chisinau, unde va fi asigurata predictibilitatea, similar sectorului financiar-bancar, unde au venit investitori precum banca Transilvania si BERD, a afirmat de curand Premierul Republicii Moldova, Pavel FILIP.

VIDEO: Conferinta de Asigurari din Republica Moldova: Vezi aici prezentarile sustinute si materialul video din cadrul evenimentului!

05.10.2018

Ajuns la a doua editie, unul dintre cele mai importante evenimente anuale dedicate pietei de asigurari - "Conferinta de Asigurari din Republica Moldova" - a avut loc in data de 2 octombrie a.c., la Chisinau, reunind peste 130 de participanti

Astazi are loc Conferinta de Asigurari din Republica Moldova

02.10.2018

Astazi, 2 octombrie a.c., se desfasoara la Chisinau unul dintre cele mai importante evenimente anuale dedicate pietei de asigurari - "Conferinta de Asigurari din Republica Moldova".

Arhiva - Asigurari
Romania

Implementarea legislatiei IDD, dezbatuta la evenimentul "XPRIMM Time for Business: IDD - Provocarea Anului in Asigurari"

15.10.2018

Evenimentul "XPRIMM Time for Business: IDD - Provocarea Anului in Asigurari", organizat astazi, 16 octombrie a.c., reuneste actorii pietei de asigurari, care vor dezbate stadiul elaborarii legislatiei secundare in vederea aplicarii Legii privind distributia de asigurari - IDD, dar si efectele asupra pietei si asupra consumatorilor. Urmariti principalele declaratii!

Castigurile angajatilor din asigurari si pensii private s-au diminuat in luna august

16.10.2018

Castigul mediu al angajatilor din domeniul asigurarilor si pensiilor private s-a redus cu aproape 6% in luna august 2018 fata de luna precedenta, potrivit informatiilor publicate de Institutul National de Statistica (INS).

Hall of Fame: campania "Octombrie - Luna Asigurarilor de Locuinte", sprijinita de agenti si brokeri din toata tara. Alatura-te si tu!

16.10.2018

In primele doua saptamani de la lansarea celei de-a sasea editii a campaniei "Octombrie - Luna Asigurarilor de Locuinte", agenti si brokeri in asigurari din toata tara s-au alaturat deja campaniei in calitate de sustinatori oficiali.

Ce ofera nou Legea IDD pentru consumatorul de asigurari?

16.10.2018

Despre asteptarile brokerilor si clientilor de asigurari dupa implementarea legislatiei privind distributia in asigurari - IDD, rolul pe care il vor avea intermediarii, si nu numai, vor discuta Stefan PRIGOREANU - Vicepresedinte, PRBAR -, Catalin CAMPEANU - Director General Adjunct, ISF - si Sergiu COSTACHE - Revista PRIMM Asigurari & Pensii - in cadrul emisiunii "Ora de risc", difuzata astazi de RFI Romania, de la ora 17:30.

In memoriam Gabriel TELEAGA

16.10.2018

Gabriel Ion TELEAGA, cunoscut specialist in domeniul asigurarilor, cu o vasta experienta pe segmentul daunelor, va fi condus astazi pe ultimul drum de catre familie, colegi si apropiati.

Arhiva - Romania
Stiri externe

AIR: Pierderile provocate industriei de uraganul Michael, estimate la 6-8 miliarde de dolari

16.10.2018

AIR Worldwide, companie de modelare a riscurilor catastrofale, estimeaza ca uraganul Michael a provocat industriei de re/asigurari pierderi estimate la 6-8 miliarde de dolari. Estimarea realizata de AIR se apropie de cea realizata, saptamana trecuta, de Karen Clark & Co., care sustinea ca, in urma uraganului Michael, industria de re/asigurari va ramane cu o nota de plata de aproximativ 8 miliarde de dolari.

David LEVENSON, noul Presedinte si CEO al LIMRA si LOMA, incepand cu 1 ianuarie 2019

16.10.2018

David LEVENSON va fi, incepand cu data de 1 ianuarie 2019, noul Presedinte si CEO al LIMRA si LOMA, dupa cum a anuntat, ieri, 15 octombrie, compania-mama, LL Global. David LEVENSON il inlocuieste pe Robert KERZNER, care, dupa 14 ani in care a fost Presedinte si CEO al celei mai importante asociatii de companii de asigurari de viata si servicii financiare la nivel global, si-a anuntat retragerea.

ONU: Pagubele provocate de dezastrele naturale din ultimele doua decenii au depasit pragul de 2,25 miliarde de dolari

15.10.2018

Pierderile provocate la nivel global de dezastrele naturale inregistrate in ultimele doua decenii au depasit 2,25 miliarde de dolari, o crestere de 250% comparativ cu perioada 1978-1997, subliniaza Organizatia Natiunilor Unite (ONU). UNISDR (The United Nations Office for Disaster Risk Reduction) noteaza ca "schimbarile climatice conduc la cresterea frecventei fenomenelor meteorologice extreme" la nivel global.

Facebook: 30 milioane de utilizatori, afectati dupa cel mai recent atac cibernetic. Datele personale, accesate in 29 milioane de cazuri

15.10.2018

Nu mai putin de 30 de milioane de utilizatori Facebook au fost afectati de cel mai recent atac cibernetic care a vizat gigantul american. La sfarsitul lui septembrie, compania estima ca numarul celor afectati este de 50 de milioane. Desi numarul utilizatorilor afectati e mai mic decat cel estimat initial, Bloomberg arata ca infractorii cibernetici au accesat nu mai putin de 29 milioane de conturi si, implicit, date personale.

AON: Septembrie, cea mai costisitoare luna a anului pentru industria de asigurari, urmare a dezastrelor naturale inregistrate

12.10.2018

Daunele provocate, la nivel global, de uragane, inundatii si cutremure au transformat luna septembrie in cea mai costisitoare luna a anului pentru industria de asigurari, arata Insurance Journal, in editia online, citand un raport realizat de AON Impact Forecasting. Astfel, arata sursa citata, septembrie si-a mentinut statutul de "luna cu cea mai multe activitati ciclonice la nivel global."

Arhiva - Stiri externe


Create AccountLog In Your Account