Stiri externe

Sondaj FRISS: InsurTech reprezinta motorul din spatele inovatiilor in domeniul asigurarilor

25.09.2018

FRISS, compania internationala specializata in solutii de management al riscului si de combatere a fraudei pentru segmentul property&casualty, a publicat recent rezultatele studiului "Digital Transformation in Insurance Survey 2018", la care au participat peste 170 de profesionisti din domeniul asigurarilor, din tari din intreaga lume.

OMS: Abuzul de alcool a provocat peste 3 milioane de decese in 2016. Cele mai multe dintre acestea, in randul barbatilor

25.09.2018

Peste 3 milioane de oameni din intreaga lume si-au pierdut viata, in 2016, ca urmare a abuzului de alcool, ceea ce inseamna ca, la nivel global, 1 din 20 de decese a fost provocat de abuzul de alcool, arata un raport realizat de Organizatia Mondiala a Sanatatii (OMS) si citat de Insurance Journal, in editia online.

OCDE: Vei fi inlocuit de un robot? Depinde unde locuiesti. Slovacia, cea mai amenintata

24.09.2018

In cat timp vor prelua robotii job-urile ocupate de oameni? E, cu siguranta, o intrebare care macina mai multe industrii, nu doar cea a asigurarilor. OCDE - Organizatia pentru Cooperare si Dezvoltare Economica pare sa stie raspunsul la aceasta intrebare, cel putin asa arata Insurance Journal, in editia electronica. Te temi ca vei fi inlocuit de un robot? Te "linisteste" OCDE: "Depinde unde locuiesti".

Aproximativ 6 milioane de soferi nigerieni au polite auto false

24.09.2018

5,8 milioane de soferi nigerieni din cei 11,7 milioane inregistrati de Biroul National de Statistica al Nigeriei (NBS - National Bureau of Statistics) au polite auto false, arata un raport al Asociatiei Asiguratorilor din Nigeria (NIA - Nigerian Insurance Association) citat de Thisday, in editia electronica.

Orice tip de polita de asigurare de viata de la John Hancock Financial, doar cu monitorizare fitness a asiguratului

21.09.2018

John Hancock Financial, una dintre cele mai mari companii de asigurari de viata din America de Nord, va comercializa exclusiv polite de asigurare care includ si monitorizarea digitala a activitatii fizice (fitness) a asiguratilor, indiferent de tipul politei, arata Business Insurance Mag, in editia electronica, citand un raport BBC News.

Primul Summit National al Reasiguratorilor din Moscova: focus pe cooperarea globala

21.09.2018

La Moscova a inceput joi, 20 septembrie, primul Summit national al reasiguratorilor, denumit "Reasiguratorii nationali: focus pe cooperarea globala". Organizata de Compania Nationala de Reasigurare din Rusia - RNRC, cu sprijinul Bancii Centrale a Federatiei Ruse, conferinta are ca Partener Media portalul de asigurari xprimm.com.

Tranzactia MARSH - JLT s-ar putea incheia in primavara anului 2019

20.09.2018

Tranzactia dintre MARSH & MCLENNAN Companies si Jardine Lloyd Thompson Group este este estimata sa se incheie in primavara anului 2019, fiind sub rezerva primirii aprobarilor antitrust si de reglementare, dar si a aprobarii actionarilor JLT.

WILLIS Re: Asiguratorii se asteapta ca, in urmatoarele 12 luni, criminalitatea informatica sa afecteze toate liniile de business

20.09.2018

Asiguratorii se asteapta ca, in urmatorul an, toate liniile de business sa fie afectate de criminalitatea informatica, arata un studiu realizat de WILLIS Re. Potrivit studiului, 60% dintre respondenti considera ca, in urmatorul an, este posibil sa se confrunte cu cel putin o dauna cyber la fiecare 100 de pierderi non-cyber acoperite, criminalitatea informatica urmand sa afecteze toate liniile de business.

Moody's Analytics: Estimarile initiale indica pagube de pana la 22 miliarde de dolari in urma uraganului Florence, dar cifrele pot creste semnificativ

19.09.2018

Uraganul Florence, care a facut ravagii in SUA saptamana trecuta, lasa in urma pagube cuprinse intre 17-22 de miliarde de dolari, arata Moody's Analytics, care subliniaza ca acesta este rezultatul unor estimari initiale, iar cifrele pot creste semnificativ in perioada urmatoare. Potrivit sursei citate, estimarile initiale plaseaza deja Florence in topul celor mai costisitoare zece uragane inregistrate in SUA.

ALLIANZ devine asigurator mondial al Jocurilor Olimpice

18.09.2018

Comitetul International Olimpic (CIO) si ALLIANZ au anuntat marti, 18 septembrie 2018, intrarea asiguratorului in programul "Partener Olimpic Mondial", incepand cu anul 2021.Create AccountLog In Your Account