VIDEO: MOLDASIG si ASITO sustin Conferinta Nationala de Asigurari

Avatar autor XPRIMM
Autor
Oleg DORONCEANU
Avatar
Oleg DORONCEANU
Editor
Data articol
23.08.2010
Societatile de asigurare MOLDASIG si ASITO vor sprijini desfasurarea Conferintei Nationale de Asigurari din Republica Moldova in calitate de Parteneri Strategici. Evenimentul va fi organizat in data de 19 octombrie a.c. la Chisinau, cu sustinerea autoritatii de supraveghere si a celor mai importante asociatii si companii locale de profil.

Evenimentul va reuni la masa de dialog toate companiile de asigurari si brokeraj din Republica Moldova, alaturi de reprezentanti ai autoritatilor publice, organismelor de supraveghere, institutiilor financiare si ai asociatiilor profesionale ale asiguratorilor si brokerilor din Republica Moldova si din strainatate.

In cadrul evenimentului vor fi abordate teme precum realitatile pietei de asigurari si brokeraj din Republica Moldova, urmand a fi dezbatute cele mai importante probleme in domeniu si a se identifica solutii concrete de dezvoltare si eficientizare a pietei de profil.

MOLDASIG si ASITO au o bogata experienta pe piata moldoveneasca de asigurari, detinand primele pozitii in clasamentul societatilor locale de asigurari sau mai bine de jumatate din totalul pietei. Cota de piata a acestora insumeaza 51,4%, respectiv MOLDASIG - 28,19% si 23,20% pentru ASITO.

Mai multe detalii despre Conferinta Nationala de Asigurari de la Chisinau sunt disponibile aici!

Video