VIDEO: Totul despre RCA si riscurile neasigurarii la schimbarea benzii

Avatar autor XPRIMM
Autor
Adina TUDOR
Avatar
Adina TUDOR
Editor
Data articol
22.06.2022

Neasigurarea la schimbarea directiei de mers sau a benzii reprezinta una dintre principalele cauze care conduc la accidente rutiere pe soselele din Moldova. Tocmai de aceea, primul film online lansat in cadrul campaniei "Totul despre RCA, Carte Verde si cum sa fii treaz la volan" desfasurate de APPA si BNAA vine nu doar cu informatii despre asigurarea RCA, ci si cu sfaturi de siguranta rutiera.

PROMO

Astfel, pe langa informatiile esentiale pe care fiecare sofer trebuie sa le cunoasca cu privire la asigurarea RCA - inclusiv care este rolul acesteia, dar si ce excluderi exista pentru aceasta asigurare si care sunt cazurile in care asiguratorul RCA se poate intoarce asupra asiguratului pentru a recupera banii platiti ca despagubire - filmul animat aduce si sfaturi privind schimbarea benzii in siguranta si importanta semnalizarii intentiilor din trafic.

Urmareste filmul online aici.

Despre campania "Totul despre RCA, Carte Verde si cum sa fii treaz la volan"

In perioada 15 iunie - 15 iulie a.c., APPA - Asociatia Pentru Promovarea Asigurarilor, la initiativa si cu sustinerea BNAA - Biroul National al Asiguratorilor Auto din Moldova, desfasoara a doua editie a proiectului de informare si de educatie financiara dedicat moldovenilor.

Orientata spre asigurarile auto obligatorii si incluzand o importanta componenta de siguranta rutiera, campania "Totul despre RCA, Carte Verde si cum sa fii treaz la volan" are ca obiectiv sa aduca in prim plan atat cele mai importante informatii pe care fiecare sofer trebuie sa le cunoasca despre asigurarile RCA si Carte Verde, cat si principalele cauze care provoaca accidente rutiere in Moldova si recomandarile de siguranta pentru a le evita.

Afla mai multe pe pagina de Facebook "Totul despre asigurari in Moldova", precum si pe totuldespreasigurari.md.

Video