Vitalie LEMNE este candidatul la functia de Vicepresedinte al Consiliului CNPF

Avatar autor XPRIMM
Autor
Bianca CIOCOTISAN
Avatar
Bianca CIOCOTISAN
Redactor
Data articol
08.10.2021

Vitalie LEMNE, candidat la functia de Vicepresedinte al Consiliului de Administratie al Comisiei Nationale a Pietei Financiare (CNPF) a fost prezentat joi, 7 octombrie, colectivului de angajati, de catre vicepresedintele Parlamentului, Mihai POPSOI, si presedintele Comisiei parlamentare pentru economie, buget si finante, Dumitru ALAIBA.

PROMO

In urma cu doar doua zile, Vitalie LEMNE a fost prezentat membrilor Comisiei economie, buget si finante. La propunerea Comisiei, candidatura lui Vitalie Lemne va fi transmisa pentru aprobare de deputati in plen.

Vicepresedintele Parlamentului l-a felicitat pe Vitalie LEMNE cu ocazia desemnarii sale in functia de vicepresedinte al CNPF si i-a urat mult succes in dezvoltarea pietei financiare nebancare, intru atingerea obiectivelor scontate in beneficiul cetatenilor si consumatorilor de produse financiare nebancare. 

Totodata, presedintele Comisiei parlamentare pentru economie, buget si finante, Dumitru ALAIBA, a subliniat ca Vitalie LEMNE este un profesionist, care, gratie experientei sale in domeniul bancar si sectorul real al economiei, isi va aduce aportul la fortificarea sistemului financiar nebancar.

La randul sau, Vitalie LEMNE a multumit pentru increderea acordata si a mentionat ca impreuna cu echipa CNPF va contribui la valorificarea oportunitatilor de dezvoltare a segmentelor reglementate de autoritatea de supraveghere nebancara. 

Vitalie Lemne detine o experienta indelungata de activitate in sectorul bancar, incepand cu munca in sucursala si pana la functii manageriale la centrala bancii. De asemenea, detine experienta de activitate in sectorul real al economiei. 

Reamintim ca la inceputul lunii septembrie, a.c., conducerea Comisiei Nationale a Pietei Financiare a fost revocata din functie de catre Parlament. 

 

Video