Interne

XPRIMM Time for Business - GDPR - Provocarea Anului in Asigurari





XPRIMM Time for Business - GDPR - Provocarea Anului in Asigurari
Luni, 12 februarie 2018, 9:00 - 13:00
Hotel Sheraton, Bucuresti

25 mai 2018 este data implementarii GDPR (Regulamentul General pentru Protectia Datelor Personale), iar industria de asigurari din Romania trebuie sa se adapteze cat mai rapid la prevederile noului Regulament.

GDPR aduce un nou raport de forte intre operatorii din asigurari si consumatori, toate pe fondul intensificarii controlului autoritatilor pentru securizarea datelor cu caracter personal si limitarea posibilitatii ca acestea sa ajunga in spatiul public.

Societatile de asigurare trebuie sa adopte cat mai urgent masurile de optimizare si securizare a proceselor, sa isi educe angajatii, colaboratorii, partenerii si sa aiba o politica interna de tratare a datelor cu caracter personal.

Este evident ca toate acestea vor presupune si resurse financiare deloc neglijabile, pentru o implementare rapida si functionala a noilor procese.

Cum adaptam prevederile GDPR in domeniul asigurarilor si care sunt etapele de parcurs? Cum optimizam procesele interne, managementul datelor, dar si costurile de implementare? Cum vad autoritatile de control in domeniu aceste realitati si care sunt recomandarile pentru actorii implicati?

Va invitam sa raspundem impreuna acestor provocari si sa dezbatem studii de caz dedicate, adaptate pentru industria de asigurari, alaturi de reprezentanti ai Autoritatii Nationale de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal, Autoritatii de Supraveghere Financiara, ai companiilor de asigurari si de brokeraj, avocatura, consultanta si IT dar si reprezentanti ai presei de specialitate.


Moderatori

Cristian JURA
Prof. Univ. Dr, Secretar de Stat
CNCD
Daniela GHETU
Director Editorial
XPRIMM Publications

Vorbitori

Ancuta Gianina OPRE
Presedinte
Autoritatea Nationala de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal
Alina SAVOIU
Sef Birou Juridic si Comunicare
Autoritatea Nationala de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal
Bogdan LUPU
Network One Distribution
Microsoft Lead
Tudor GALOS
Digital Transformation Consultant
Maria ILIN
Avocat
Jinaru, Mihai & Notingher, Law Offices & Tax Advisors
Manuela GUIA
Partener
D&B DAVID si BAIAS
Bianca NAGHI
Senior Associate
D&B DAVID si BAIAS
Florina VIZINTEANU
Senior Consultant GDPR
DPO

9.00 - 9.30 Inregistrarea participantilor & Welcome Coffee

9.30 - 13.00

  • Implicatiile implementarii GDPR asupra industriei asigurarilor din Romania
  • Impactul GDPR asupra consumatorului de asigurari
  • Managementul datelor si monitorizarea fluxurilor informationale si a proceselor din cadrul companiilor de asigurare si brokeraj in asigurari
  • Solutii pentru securizarea datelor cu caracter personal procesate de catre jucatorii din industria de profil
  • Cu ce probleme se confrunta asiguratorii si brokerii in implementarea GDPR?

[videoleft|13883|Alina SAVOIU - Autoritatea Nationala de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal - Download]
[videoright|13884|Maria ILIN - Jinaru, Mihai & Notingher, Law Offices & Tax Advisors - Download]
[videoleft|13885|Bogdan LUPU - Network One Distribution - Download]
[videoright|13886|Tudor GALOS - Digital Transformation Consultant - Download]
[videoleft|13887|Manuela GUIA, Bianca NAGHI - D&B DAVID si BAIAS - Download]
[videoright|13888|Florina VIZINTEANU - Crest Consulting - Download]
[videoleft|13889|Alis Patlageanu - Portnoi si Asociatii - Download]

Georgiana OPREA, Event Coordinator
Mobil: 0752 111 411
Tel: 021 252 46 72
Fax: 021 252 46 73
e-mail: georgiana.oprea@xprimm.com

Cu Sprijinul


Partener Principal


Organizator


Share |









Create Account



Log In Your Account