ZODIA ASIGURARILOR - Vacante, asigurari si zboruri anulate

Avatar autor XPRIMM
Autor
Dana ZAHARIA
Avatar
Dana ZAHARIA
Editor
Data articol
05.10.2022

In aceasta perioada plina de provocari, printre care si falimentul unei cunoscute companii aeriene, nu de putine ori, cei care calatoresc au avut parte de neplaceri cauzate uneori de intarzierea, alteori de anularea zborurilor rezervate cu mult timp inainte.

PROMO

Fie ca este vorba despre calatorii de business, de vacante sau doar de simple vizite la rude sau la prieteni din afara Romaniei, e tot mai des pusa puse sub semnul intrebarii perspectiva de a calatori. In acest context, in care intampinam astfel de situatii, ne dorim cu totii sa stim daca vom fi despagubiti - de compania aeriana, de serviciile conexe, de un asigurator, samd.

Joi, 6 octombrie, la emisiunea Zodia Asigurarilor de la Canal 33, Sergiu COSTACHE, Presedinte ApPA si invitatul sau, Paul LAZIA, Managing Director, 
Risk Management Network 360, vor discuta atat despre intarzierea si anularea zborurilor, despre noile linii de asigurare, despre risk management, cat si despre rolul informarii continue in randul clientilor si a personalului din asigurari.

Zodia Asigurarilor" este o emisiune despre si pentru clientii pietelor de asigurari si pensii private, se adreseaza publicului larg si poate fi urmarita live pe Canal 33 TV si pe YouTube in fiecare joi, de la ora 17.00.

"Zodia Asigurarilor"mai poate fi urmarita si pe pagina de Facebook dedicata ei. Pentru a vedea toate emisiunile, dezbaterile si interviurile realizate sub sigla XPRIMM TV, va invitam sa va abonati si la canalul XPRIMM de pe YouTube, unde le puteti si viziona, oricand, live sau in reluare.
 

Video