ZODIA ASIGURARILOR: Cum ne alegem un broker (mai) bun?

Avatar autor XPRIMM
Autor
Dana ZAHARIA
Avatar
Dana ZAHARIA
Editor
Data articol
24.11.2022

Nevoia clientului de asigurari de consultanta, de intelegere a nevoilor lui si de siguranta este una extrem de mare. Vestea buna este ca un broker de asigurare iti poate oferi din plin toate aceste componente. Intrebarea cheie este cum gasesti un broker bun si, mai ales, cum iti poti da seama ca acesta este cel mai potrivit nevoilor tale?

PROMO

Intr-o piata extrem de concurentiala, asa cum este cea a brokerajului in asigurari, atat in perioada pandemica, cat si in cea imediat urmatoare companiile de profil au adoptat diferite strategii pentru a isi pastra, dar si pentru a isi creste numarul de clienti.

Care sunt diferentele dintre companiile bune de brokeraj, ce plusuri aduc clientilor si cu ce se evidentiaza ele in fata consumatorilor de asigurari, puteti afla joi, 24 noiembrie, la "Zodia Asigurarilor" de la Canal 33, incepand cu ora 17.00.

O emisiune in care Sergiu COSTACHE, Presedinte ApPA o are ca invitata pe Cerasela CHIRIAC, Owner, INTER Broker, companie cu sediul central in Oradea, aflata pe locul 3 la nivel national.

"Zodia Asigurarilor" este o emisiune despre si pentru clientii pietelor de asigurari si pensii private, se adreseaza publicului larg si poate fi urmarita live pe Canal 33 TV si pe YouTube in fiecare joi, de la ora 17.00.

"Zodia Asigurarilor" mai poate fi urmarita si pe pagina de Facebook dedicata ei. Pentru a (re)vedea toate emisiunile, dezbaterile si interviurile realizate sub sigla XPRIMM TV, va invitam sa va abonati si la canalul XPRIMM de pe YouTube, unde le puteti si viziona, oricand, live sau in reluare.
 

Video