Alatura-te campaniei "Totul despre asigurarile de sanatate"!

Avatar autor XPRIMM
Autor
Adina TUDOR
Avatar
Adina TUDOR
Editor
Data articol
18.11.2019
Esti agent sau broker de asigurare si vrei sa iti ajuti clientii sa afle mai multe despre asigurarile de sanatate? Esti pur si simplu o persoana care crede in importanta si rolul acestor polite? Te vrem alaturi de noi! Devino sustinator oficial al campaniei nationale de informare "Totul despre asigurarile de sanatate"! Noi iti facem kit-ul tau de social media personalizat si iti scriem numele in "Hall of Fame"!

Vrei un kit de social media personalizat? Trimite-ne un mail pe executiv@appa-asigurari.ro cu subiectul "Sustin Totul despre asigurarile de sanatate" si numele pe care il vrei trecut pe materialele grafice! Noi iti transmitem pe mail propriul tau Kit de social media!

Daca nu doresti un kit personalizat cu numele tau, poti descarca kit-ul de social media standard de aici.

De asemenea, da share mesajelor, infograficelor si imaginilor de pe pagina de Facebook a campanieipe care le consideri utile si pe care iti doresti sa le vada si clientii sau prietenii tai!

Demersul "Totul despre asigurarile de sanatate" este o campanie nationala de informare dedicata asigurarilor de sanatate, dar si unui stil de viata sanatos. Obiectivele demersului includ, printre altele, promovarea beneficiilor oferite de asigurarile de sanatate, promovarea unui stil de viata sanatos, dar si schimbarea comportamentului romanilor din unul pasiv in unul pro-activ atunci cand vine vorba de sanatatea lor.

Campania nationala "Totul despre asigurarile de sanatate" este initiata de APPA - Asociatia Pentru Promovarea Asigurarilor si este realizata cu sprijinul UNSAR, UNSICAR si PRBAR, fiind sustinuta de EUROINS Romania, AEGON Asigurari, SIGNAL Iduna Asigurari, DESTINE Broker, INTER Broker, ASIGEST Broker, RENOMIA SRBA Insurance Broker, DAW Management, GLOBASIG Broker si OTTO Broker.

Mesajele campaniei sunt transmise de RFI Romania, Revista BIZ si ziuaveche.ro in calitate de Parteneri Media.
Video